Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çeliktürk’dan kurban mesajı

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, bir mesaj yayımlayarak vatandaşların Kurban Bayramını kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2018 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 03:54
Kaynak: İHA
Çeliktürk’dan kurban mesajı

Başkan Çeliktürk mesajında, sevgi, yardımlaşma, dayanışma, barış ve kardeşlik gibi duyguların yoğunlaştığı bayramların toplumsal barışın ve huzurun sağlanmasında önemli bir yeri olduğunu söyledi. Çeliktürk, "Bayramlar, küskünlük ve kırgınlıkların son bulduğu, insanların kardeşçe kucaklaştıkları özel günlerdir. Dünya üzerindeki savaşların son bulması, akan gözyaşlarının dinmesi ve barışın egemen olması dileğiyle İslam aleminin bayramını kutlarım" dedi.

Türkiye olarak birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyulan bir dönemde Kurban Bayramını kutladıklarını ifade eden İMO Başkanı Çeliktürk, şöyle devam etti:

"Kurban Bayramını, ABD'nin ülkemize uyguladığı ekonomik yaptırımların gölgesinde kutluyoruz. Mustafa Kemal Atatürk'ün öncülüğünde yürütülen ulusal Kurtuluş Savaşı'nda emperyalist devletleri bozguna uğratan milletimiz, bu ekonomik savaşı da kazanacaktır. Ülkemize uygulanan yaptırımlar, güçlü bir ekonomiye sahip olmanın önemini bir kez daha ortaya koymuştur. Güçlü bir ekonomi için hepimizin çok çalışması, israfı önlemesi ve verimliliği artırması gerekir. Her anlamda kendi ayaklarımız üzerinde duran bir ülke olmak zorundayız. Laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti'nin kıymetini bileceğiz ve devletimizin daha da güçlenmesi için tasarruflarımızı artırıp, israfın önüne geçmeliyiz. Hem demokrasimizi hem de ekonomimizi güçlendirmeliyiz. Tüketen değil üreten bir Türkiye olmayı başarmak zorundayız. Güçlü bir demokrasi ve güçlü bir ekonomi ile üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur. Kurban bayramının, birlik ve beraberliğimizi artırmasına, demokrasimizin ve ekonomimizin güçlenmesine vesile olmasını dileyerek, herkesin bayramını kutluyorum."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.