Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çeliktürk’ten 15 Temmuz mesajı

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, “Darbeye geçit vermeyen milletimizin Demokrasi ve Milli Birlik Gününü coşkuyla kutluyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2020 08:47
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2023 16:53
Kaynak: İHA
Çeliktürk’ten 15 Temmuz mesajı

15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde yuvalanan Fetullahçı Terör Örgütü mensubu askerlerin emir-komuta zincirinin dışına çıkarak ülkeyi karanlığa sürükleyecek bir darbeye teşebbüs ettiğini ifade eden İMO Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, “Milletimiz darbelerden çok çekti. Her darbe demokrasimize, özgürlüğümüze ve ekonomimize zarar verdi. FETÖ terör örgütü mensuplarının dört yıl önce kalkıştığı hain darbe girişimine milletimiz top yekun bir şekilde canı pahasına geçit vermeyerek hainlerin planını bozmuştur. Her türlü darbeyi lanetliyoruz” dedi.

DARBECİLERİ LANETLİYORUZ

“Milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü coşkuyla kutluyoruz” diyen İMO Şube Başkanı Çeliktürk, şöyle devam etti:

“Darbeler millete, insan haklarına, demokrasiye ve Cumhuriyetin kazanımlarına karşı yapılmış insanlık suçu eylemlerdir. Milletimizin bir daha böyle hain darbe girişimleri ile karşı karşıya kalmaması için devlet ve millet olarak uyanık olmalıyız, tedbir almalıyız. Vatanımızın bütünlüğüne, milletimizin birlik ve beraberliğine kast edecek hiçbir girişime izin vermemeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz hain darbe girişimini bir kez daha lanetlerken, Kurtuluş Savaşından günümüze kutsal vatan toprakları için canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.