Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cephanelik gibi ev

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2021 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 06:41
Kaynak: İHA
Cephanelik gibi ev

Gaziantep ve Kilis’te silah kaçakçılarına yönelik operasyon yapıldı. Operasyonda 34 adrese eş zamanlı yapılan baskında 24 şüpheli gözaltına alındı. Polisin girdiği evin her yerinden adeta silah ve mermi fışkırdı.

Gaziantep KOM Şube Müdürlüğü ve Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde “İzinsiz Olarak Ateşli Silah ve Mermileri Ülkeye Sokma, İmal Etme, Nakletme ve Satmak, Toplu Silah Ticareti Yapmak” suçları kapsamında yapılan teknik ve fiziki takibi sonucu 3 şüpheli tutuklandı. Tutuklanan 3 şahsın ifadeleri doğrultusunda genişletilen operasyonda belirlenen Gaziantep ve Kilis’te bulunan 34 adrese eş zamanlı şafak baskını yapıldı.

POLİSİN EL ATTIĞI HER YERDEN SİLAH VE MERMİ ÇIKTI

Operasyonda polisler girilen evlerin her yerinde arama yaptı. Aramalarda bir evin yatak odasında arama yapan ekipler ellerini attıkları yerden adeta silah ve mermi fışkırdı. Operasyonda, 32 adet namlusu açılmaya hazır hale getirilmiş kurusıkı tabanca, 31 adet ruhsatsız tabanca, 6 adet ruhsatsız av tüfeği, 954 adet tabanca fişeği, 184 adet av tüfeği kartuşu, 75 adet kurusıkı tabanca fişeği ve 153 adet şarjör ele geçirildi.

Gaziantep ve Kilis’te düzenlenen operasyonda 24 şüpheli gözaltına alındı.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.