Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CERİTYENİYAPAN’IN ÇİFTÇİLERİNİ MUTLU EDEN ÇALIŞMA

Şehitkamil Belediyesi, kırsal bölgede bulunan Cerityeniyapan Mahallesi’nde çiftçinin üretimine katkı sağlayacak tüm arazi yollarının açılması için çalışma yürütüyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2020 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2023 22:44
Kaynak: İHA
CERİTYENİYAPAN’IN ÇİFTÇİLERİNİ MUTLU EDEN ÇALIŞMA

Çiftçinin işini kolaylaştırmak amacıyla kayalık alanlarda büyük zorluklarla açılan arazi yolları, çiftçilerin yüzünü güldürüyor.

Şehitkamil Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde kırsal bölgede bulunan mahallelerin tarımsal üretimini arttırmak adına bugüne kadar binlerce kilometre arazi yolu açarak çiftçinin kullanımına sundu. Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Cerityeniyapan Mahallesi’nde çalışma başlattı. Ekipler; dağ, taş, tepe, yamaç demeden arazi yollarını açıyor. Kayalık alanlarda büyük zorluklarla açılan arazi yolları, çiftçileri memnun etti. Büyük bir bölümü açılan arazi yollarının tamamı önümüzdeki günlerde açılmış olacak.

DAĞ, TAŞ, KAYALIK DEMEDEN ÇİFTÇİLERİMİZ İÇİN ARAZİ YOLLARINI AÇIYOR

Yürütülen çalışmaya ilişkin değerlendirmede bulunan Cerityeniyapan Mahalle Muhtarı Adnan Aslanoğlu, “Bu zamana kadar bizim buralara hiç böyle hizmet gelmedi. Şimdi yapılan hizmetten çok memnunuz. Şehitkamil Belediyemiz, isteklerimizi hiçbir zaman geri çevirmiyor. Belediyemiz; dağ, taş, kayalık demeden çiftçilerimiz için bütün engelleri aşarak arazi yollarını açıyor. Çiftçilerimiz, daha önceleri hayvanlarla güçlükle gittikleri arazilerine şimdi arabaları, traktörleri ile rahat bir şekilde ulaşımını sağlıyor. Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu, vatandaşlarımız için elinden gelen tüm imkanı sunmaya çalışıyor. Yapılan hizmetlerden hem bizler çok memnunuz hem de çiftçilerimiz çok memnun. Başkanımıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı şahsım ve mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.