Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ceylan Group Kayseri’de

Gaziantep merkezli Ceylan Group, Gaziantep, Adana ve Diyarbakır’ın ardından Kayseri’deki tesislerini de düzenlenen törenle hizmete açtı.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2017 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 06:33
Kaynak: İHA
Ceylan Group Kayseri’de

Ceylan Group, Kayseri Tesisinde 5.000 metrekare alana sahip modern tesislerinde Avrupa Standartlarında kalite anlayışı ile müşterilerine daha iyi hizmet vermek amacıyla kurduğu Fabrika hizmet binası görkemli bir törenle açıldı.

Bünyesinde bulunan Ceylan Otomotiv - Volvo İş Makineleri, Ceytech Ataşman, Ceytreyler Damper ve Ceylift Forklift markaları ile Ceylan Group yeni tesisinde başta Volvo İş Makineleri Satış ve Satış sonrası hizmetler olmak üzere yepyeni bir anlayış ile müşteri memnuniyetini ve bölgedeki hakimiyetini artıracak olan Ceylan Otomotiv, müşterilerinin hizmetine açıldı. Yönetim Kurulu Başkanı M. Rıdvan Kulakoğlu, Zeki Kulakoğlu ve Selahattin Saka ile birlikte Genel Müdür Hakan Karaalp’ın katılımıyla kesilen kurdele ile açıldı.

1982’DE ATILAN DEV ADIM

Ceylan Group 1982 yılında Gaziantep’te kurulmuştur. Otomotiv sektöründe köklü bir geçmişe sahip olan Ceylan Group’un çatısı altında, Ceylan Otomotiv, Ceytech, Ceytreyler ve Ceylift markaları yer almaktadır. Ceylan Group, Ceytech Makine ile iş makinesi ataşman üretimi, Ceytreyler ile araç üstü ekipmanları, Ceylift markası ile forklift üretimi alanlarında faaliyet göstermektedir. Ceylan Otomotiv ile de yaklaşık 38 ilde Volvo İş Makinelerinin Satış ve Satış Sonrası Hizmetlerini sağlamaktadır.

ANA GRUP CEYLAN OTOMORİV

Ceylan Group’un ana şirketlerinden birisi olan Ceylan Otomotiv bugün Adana, Gaziantep, Diyarbakır ve Kayseri de yer alan tesisleri ve 100’ün üzerinde personeli ile Volvo İş Makineleri, SDLG ve Terex markalarının bölge temsilciliğini yapmaktadır. Ceylan Otomotiv, Makine Satış ve Satış Sonrası Hizmetler ekibi ile toplam 38 ilde İş Makinesi Kullanıcılarının tercih ettiği hızlı çözüm ortağı konumundadır. Ceylan Otomotiv ekibi Kayseri Ambarlı Mah. Faaliyete giren yeni tesisi ile başta Kayseri olmak üzere Niğde, Nevşehir ve Sivas illerine de hizmet verecek.

BU TOPRAKLARIN FORKLİFTİ

Group çatısı altında üretimi yapılan Ceylift marka forkliftler, “İş dünyasının yükünü hafifletme” hedefiyle yola çıktı. Uzun soluklu AR-GE çalışmaları sonucunda geliştirilen Ceylift Forklift’ler; kaldırma performansı, mükemmel manevra kabiliyeti, dayanıklılığı, düşük yakıt tüketimi, ergonomik ve konforlu yapısıyla hem verim hem ekonomi sağlıyor. Tamamen yerli tedarikçilerle işbirliği içerisinde çalışılarak geliştirilen Ceylift, kullanıcılarına ekonomik, kolay ulaşılabilir yedek parça ve servis hizmetleri sunuyor. İleri teknolojinin kullanıldığı yöntemlerle geliştirilen Ceylift Forklift’lerde, yerli üretim olan Diesel Stage III-A (Tier 3) motor bulunuyor. Ceylift Forklift, yüksek performansı, yakıt ekonomisi, yedek parça temini ve hızlı servis hizmetlerinde de rakiplerine göre yüksek avantajlar sağlıyor.

ZORLU İŞLER İÇİN CEYTREYLER DAMPER

Ceytreyler portföyünde bulunan; kapaklı damper treyler, küvet tipi damper treyler, araç üstü damperler, lisansı ve üretimi kendilerine ait çöp araçları ile hızla gelişen teknolojiyi takip ederek taşımacılık, inşaat ve alt-yapı sektörlerinin aranan markası olma yönünde hızla ilerlemektedir. Ceylan Group Ceytreyler ürünleri ile Gaziantep başta olmak üzere Adana, Diyarbakır ve Kayseri şubeleri ile de Türkiye’nin her yerine hizmet verebilecek geniş bir hizmet ağına sahiptir.

KULAKOĞLU: “ARTIK KAYSERİDEYİZ”

Ceylan Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Kulakoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, “Kayseri’de Ofis olarak kullandığımız Ofisimiz artık Fabrika olarak kurduk. Bugün sizlerin hizmetine sunuyoruz, Kayseri halkına ve Türkiye’ye hayırlı uğurlu olsun” dedi.

KARAALP, “HOME OFİS ARTIK FABRİKA”

Genel Müdür Hakan Karaalp, Kayseri’de Home Ofis olarak başladığımız bu yerde artık Fabrika olarak kurduğumuz hizmet binamızda müşterilerimize hizmet vereceğiz. Bu mutlu günde bizleri yalnız bırakmayan siz değerli müşterilerimize teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.