Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Heyetinden İMO'ya ziyaret

CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, İl Başkanı Lütfü Demir, belediye başkan adayları ve ilçe başkanları İnşaat Mühendisleri Odasını ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2019 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 18:24
Kaynak: İHA
CHP Heyetinden İMO'ya ziyaret

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere yönelik çalışmalarını sürdüren CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, CHP Gaziantep İl Başkanı Lütfü Demir, CHP Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Av. Nesrin Tuncel, CHP Şahinbey Belediye Başkan Adayı Muhittin Sait Köse, Şahinbey İlçe Başkanı Uğur Özpolat, Şehitkamil İlçe Başkanı Coşkun Atalmış ile CHP il ve ilçe yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretleri kapsamında İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesini yöneticileri ile bir araya geldi.

İMO Gaziantep Şubesi Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyaret sırasında Gaziantep'in ulaşım, altyapı ve şehirdeki Suriyeli göçmenlerin durumu ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, CHP'lilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettikten sonra Odanın çalışmaları hakkında bilgi verdi. İnşaat Mühendisleri Odası olarak, sağlıklı yapı ve yapı güvenliği konularında hassas olduklarını belirten İMO Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, Gaziantep'in deprem master planının zaman geçirilmeden hazırlanması gerektiğine dikkat çekti.

CHP Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Nesrin Tuncel ve Şahinbey Belediye Başkan Adayı Muhittin Sait Köse de, seçilmeleri halinde şehircilik ve imar konularında nasıl bir çalışma yapacakları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.