Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP NİZİP İLÇE BAŞKANI HALUK KAHRAMAN'A YOĞUN İLGİ

CHP İlçe başkanı Haluk Kahraman tekrar ilçe başkanlığına aday olması yoğun ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2019 23:05
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 18:54
Kaynak: İHA
CHP NİZİP İLÇE BAŞKANI HALUK KAHRAMAN'A YOĞUN İLGİ

Haluk Kahraman, “Öncelikle partili arkadaşlarıma aday olmam için şahsıma göstermiş oldukları ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum diyerek, Nizip'te yitirilen kent değerlerini yeniden yakalayacağız. Nizip ve Nizipliler yıllardır sorunların çözülmesini bekliyor. Nizipliler, memlekette meydanlar, parklar, dinlenme alanları, spor salonları görmek istiyor. Yıllardır kanayan yara olan Nizip çayı bir türlü düzelmedi Nizip çayı ile beraber Hancağız barajı kullanılamaz halde. Barak sulama kanalları atıl durumda. Çiftçi perişan. Şehir trafiğinde düzelme yok. Şehir gittikçe betonlaşıyor bu memlekette yaşayanlar yeşile hasret kaldı.

Mozaikler kentiyiz dünyanın göz bebeği Zeugma bizde olduğu halde şimdiye kadar tarihi ve turistik dokuyu koruma adına hiç bir şeyin yapılmadığı gibi Nizip'in turizmden pay alması engellendi. Nizipliler sokakları temiz, altyapısı güçlü, yeşil alanları fazla, park, otopark sorunu olmayan ve çeşitli kültür,sanat, spor etkinliklerinin yapıldığı bir Nizip istiyor ve bunu fazlasıyla hak ediyorlar.dedi.

CHP İlçe Başkanı Haluk Kahraman 11 Ocak’ta gerçekleşecek olan kongremiz birlik ve beraberlik içerisinde olacak.Sonucu kaybedenin olmadığı, güçlenerek çıktığımız demokratik bir yarış olacak. Bizler demokrasiyi özümsemiş partinin mensupları olarak, genel başkanımızın başlattığı hak-hukuk ve adalet mücadelesinin ışığında CHP’nin iktidara en yakın olduğu dönemdeyiz. Üyelerimiz bizden güçlü bir örgüt yapısı ve yerel iktidar için parti içi barışı, birlik ve beraberliği sağlamamızı istiyor. Bunun sonucunda da tüm üyelerimize çok büyük görev düşüyor. Hedeflerimiz doğrultusunda, birlik ve beraberlik havası içerisinde insan sevgisinin yoğun olduğu bir parti örgütü için geçmişte yaşanan kırgınlıkları da bir kenara bırakarak, birlik olma zamanıdır diyerek çıktığımız bu yolda, birlikte mücadelemizi sürdüreceğiz.

Çok çalışmak zorundayız. Kongremizin sonucu ne olursa olsun kucaklaşarak çıkacağımız salonlarda kaldığımız yerden el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz. Bir CHP’li, demokratik bir yarışa girdiği arkadaşını rakip olarak görmez. Bizlerin tek rakibi ülkenin üzerine kara bulut gibi çöken AK Partidir, tek adam rejimidir. Bizim yarışımız olsa olsa hizmet yarışıdır. Bize düşen görev, bu dinamizmi hiçbir zaman söndürmeden güçlü bir örgüt yapısı oluşturarak mücadeleye devam etmektir. Hep birlikte kimseyi ötekileştirmeden kucaklayarak yolumuza devam edeceğiz İlçe kongremizin memleketimize, partimize, adaylarımıza ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.