Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP'de kayyum heyeti belli oldu

CHP MYK Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanarak Gaziantep’in durumunu görüştü. MYK’da CHP Gaziantep il Başkanı ve kayyum heyeti de belli oldu. İl Başkanlığına Neşet Uçar atanırken, Uçar’ın başkanlık görevi il başkanlığına tebliği edildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2021 19:11
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 18:18
Kaynak: İHA
CHP'de kayyum heyeti belli oldu

Kayyum heyetinde: Mehmet Neşet Uçar, Hasan Özgür Girişken, Mustafa Doğan, Ufuk Ayşe Kepkep, Vijdan Aktaş, Ali Şimşek, Hacı Ahmet Taşdelen.

CHP’de 9 Kasım 2020 tarihinde Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu, İl ve İlçe Yönetimlerinin görevden alınması ile başlayan süreçte 5 ayında ardından İl Başkanı netleşti. CHP Gaziantep İl Başkan adaylığı için adaylarla yapılan mülakatların ardından oluşturulan raporu değerlendiren CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Fıstık Sanayicileri Dernek Başkanı Mehmet Neşet Uçar’ın isminde karar kıldı ve Neşet Uçar ismi MYK’da onaylandı.

İl Başkanlığı görevine atanan Uçar, Kayyum olarak görev alacak. Uçar başkanlığında oluşacak Kayyum Heyeti, ilçelere 5’er kişiden oluşacak olan kayyum heyetlerini atamasını yapacak. Söz konusu atamaların ardından 30 gün içerisinde İlçe Kongreleri, 45 gün içerisinde ise İl Kongre yapılacak.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.