Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP'de seçim çalışmaları masaya yatırıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Örgütü , İl Başkanlığında yapılan koordinasyon toplantısında bir araya gelerek seçim çalışmalarını değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2022 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 08:55
Kaynak: İHA
CHP'de seçim çalışmaları masaya yatırıldı

 İl Başkanı Neşet Uçar'ın açılış konuşması ve son 6 aylık süreçte yapılan çalışmaların değerlendirmeleri ile başlayan toplantıya, Şahinbey İlçe Başkanı Av. Mehmet Aydın Şahin, Şehitkamil İlçe Başkanı Av. Yunus Emre Özmen Nizip İlçe Başkanı Mehmet Bozfırat, Oğuzeli İlçe Başkanı Mustafa Dinçkan, Karkamış İlçe Başkanı Metin Göğebakan, Araban İlçe Başkanı Hüseyin Kılınç, İslahiye İlçe Başkanı Mustafa Köse, Yavuzeli İlçe Başkanı Seydi Vakkas Dağlı, Nurdağı ilçe başkanı Fatih Dinç ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Göreve başladığı günden bu yana aralıksız olarak mahalle, köy ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek yurttaşlarla bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar ve parti yöneticileri yapılan çalışmaları değerlendirerek, önümüzdeki günlerdeki çalışmalara ilişkin de fikir alışverişinde bulundu.

“BU PAZAR SEÇİM VAR DESELER BİZ HAZIRIZ”

Seçimin zamanında yapılması halinde de erken seçim olması ihtimalinde de seçime hazır olduklarını belirten CHP İl Başkanı Uçar; “Yüksek Seçim Kurulu ve İl-İlçe Seçim Kurulları henüz resmi rakamları açıklamanış olsa da Gaziantep’de beklenen sandık sayısı 4 bin civarında olacak. Biz her sandıkta en az bir asil görevli, bir yedek ve bir de gözlemci görevlendirecek şekilde hazırlığımızı yapıyoruz. Ayrıca oy kullanılan her okulda bir bilişim sorumlusu ve bir avukat görevlendireceğiz. Bu seçimde sandık görevlilerini, ilçe ve mahalle bazında belirledik. Bir ilçenin ve mahallenin sandık görevlisi yine o ilçe ve mahallede oturan partilimiz olacak. Böylece ilçeler arası sandık görevlisi taşıması yapmayacağız. Bütün bu çalışmaları Parti Örgütü ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Oğuz Kaan Salıcı, Parti Okulumuz, Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Muharrem Erkek ve Bilgi Teknolojileri Genel Başkan Yardımcımız Onursal Adıgüzel ve Genel Merkezimizin ilgili birimlerinde çalışan arkadaşlarımız ile birlikte koordineli olarak yürütüyoruz” dedi.

‘’SEÇİME HAZIRIZ, İKTİDAR OLACAĞIZ’’

Türkiye’nin ve Gaziantep’in içerisinde bulunduğu krizden çıkışın Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı ile mümkün olduğunu dile getiren İl Başkanı Uçar; “Siyasi tarihimizden de görüleceği üzere ülkemiz ne zaman bir krizin içerisinde sokulsa CHP iktidara gelerek, ülkemizi krizden kurtarmıştır. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu partisi olarak biz yine iktidar olacağız, yine ülkemizi ve yurttaşlarımızı bu krizden kurtaracağız. İktidar hedefine doğru bütün parti örgütümüzle inanç ve kararlılıkla yürüyor, çalışmalarımızı azimle sürdürüyoruz. Biz Gaziantep örgütü olarak iktidar hedefine odaklandık ve bu doğrultuda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Son olarak parti yöneticilerimizle bir araya geldiğimiz toplantıda 2023 seçimlerinin saha çalışmalarını masaya yatırdık, önümüzdeki süreçte yapacağımız çalışmaların daha etkili, efektif olması için fikir alışverişinde bulunduk.’’ dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.