Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’li kadınlardan kınama

CHP Gaziantep Kadın Kolları Başkanı Münevver Mine Polat, Bayramın birinci günü, bindiği belediye otobüsünde, kıyafeti nedeni ile Ayşegül Terzi’ye yapılan, sözlü ve fiziksel saldırıyı, şiddeti kınadıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2016 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 12:21
Kaynak: İHA
CHP’li kadınlardan kınama

Polat, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ayşegül Terzi’ye yapılan saldırı kadına yapılan şiddetin son kurbanıdır. Cumhuriyet Halk Parti’li kadınlar olarak, Laiklik, Çağdaşlık, Demokrasi bizim vazgeçilmezimizdir. Biz inançların ve fikir özgürlüklerinin siyasete alet edilmesine karşıyız. Biz Atatürk devrimlerinin uygulayıcısı ve savunucusu kadınlar olarak, kadın-erkek eşitliği temelinde mücadelemizi sürdürmeye, başı örtülü veya açık tüm kadınlarımızın haklarını, sonuna kadar aramaya kararlıyız. Kadınların toplumda, eşit ve özgür bireyler olarak yaşamalarının önündeki her türlü engel, bizim mücadele alanımız olacaktır.

Ayşegül’e atılan tekme Laikliğe, Özgürlüğe, İnsan Haklarına atılan tekmedir.

Adalet önünde, hak arama yolunda yalnız değilsin Ayşegül… Biz kadın erkek eşitliğinin, Laik, Çağdaş ve Demokratik bir toplumun en temel belirleyici unsuru olduğuna inanmaya ve mücadelesini vermeye devam edeceğiz… Genel Başkanımız, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun söylediği gibi, “Kadın Gülerse, Toplum Güler” Kadınlar için özgürlük ve adalet Cumhuriyet Halk Partisi ile gelecek” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.