Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiçekçilerden örnek davranış

Türkiye, akşamları sağlık çalışanlarını alkışlarken Gaziantep Çiçekçiler Derneği de görev başındaki sağlık çalışanlarına çiçek dağıttı.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2020 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2023 01:23
Kaynak: İHA
Çiçekçilerden örnek davranış

Gaziantep Çiçekçiler Derneği Başkan Mehmet Aral, Çiçekçiler Derneği Onursal Başkanı Ender Kandemir ve Gaziantep Çiçekçiler Odası 2. Başkanı Cuma Çelik, Abdülkadir Yüksel Devlet Hastanesi, İnayet Topçuoğlu Hastanesi ve Hasırcıoğlu Semt Polikliniğine moral ziyaretinde bulundu. Gaziantepli çiçekçiler, insanların evinden çıkmadığı bir ortamda, her türlü riske rağmen büyük bir özveri ile görevini yerine getiren sağlık personellerine hem teşekkür ettiler, hem de çiçek verdiler.

Gaziantep Çiçekçiler Derneği Onursal Başkanı Ender Kandemir, tüm dünyanın koronavirüs salgını ile mücadele ettiğini belirtirken, bu mücadelede en önde savaşan sağlık personellerinin her türlü alkışı ve övgüyü hak ettiğini söyledi. Kandemir, şöyle devam etti:

"Küresel bir salgınla karşı karşıyayız. Bakanlığımız ve diğer kurumlar çok radikal önlemler alıyor. Bizlere de bu önlemlere uymak düşüyor. Bizler evimizden dışarı çıkmazken, bizler için her türlü fedakarlığı göstererek görevlerine devam eden sağlık çalışanlarına moral ve motivasyon amaçlı ziyarette bulunduk. Onları bir kez daha alkışlayarak çiçek verdik. Herkesin bu mücadeleye katkı sunması gerek. Herkesin üzerine düşen görevleri yapması gerek. Gerekli tedbirleri alırsak, bu salgını en az etki ile atlatacağımıza inanıyorum.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.