Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftçilerle tohum ekti

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çiftçilerin desteklenmesi için dağıttığı buğday tohumunu ve gübreyi çiftçilerle birlikte toprakla buluşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2017 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 11:49
Kaynak: İHA
Çiftçilerle tohum ekti

Sık sık vatandaşla bir araya gelen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçesi’nde bulunan Kozluca Mezrasına Şahinbey İlçe Tarım Müdürü Mustafa Güzel ile birlikte giderek, çiftçilerle sohbet etti. Tohum ekme makinasına buğday tohumlarını ve gübreyi kendi elleriyle aktaran Başkan Mehmet Tahmazoğlu, daha sonra traktöre binerek gübreyi ve buğday tohumunu toprakla buluşturdu.

ÇİFTÇİYE TAM DESTEK

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çiftçinin her zaman yanında olmaya çalıştıklarını belirterek, “Çiftçilerimizle bir araya gelmekten dolayı oldukça mutluyum. Ekim zamanında birlikte buğday ekimini gerçekleştirdik. Rabbim rahmet ve bereket versin inşallah. Çiftçimizin yanında olmak ve onlara destek olmak bizim için ayrı bir mutluluk. Milletimizin karnını doyurdukları için kendilerine teşekkür ederim. Biz her zaman kendilerinin yanındayız ve destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

ÖRNEK BİR PROJE

Başkan Mehmet Tahamzoğlu, ile birlikte buğday tohumu ekimini gerçekleştiren çiftçiler ise kendilerine verilen destekten dolayı mutlu olduklarını belirterek; “Şahinbey Belediye Başkanımız ve Tarım İl Müdürlüğümüz Türkiye’de örnek olacak projeye imza attılar. Kendileri bize büyük bir destek sağladılar.  Allah kendilerinden razı olsun” dediler.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.