Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çıkmaz, bayram mesajı yayımladı

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Koordinatör Başkanı Abdülkadir Çıkmaz, birlik ve beraberlik içerisinde sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirilmesini dileyerek Ramazan Bayramı kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2017 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2023 07:06
Kaynak: İHA
Çıkmaz, bayram mesajı yayımladı

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Koordinatör Başkanı Abdülkadir Çıkmaz, yaptığı yazılı açıklamada, Ramazan Bayramı'nın insanlığa huzur, barış ve refah getirmesini temenni etti.

İslam Âleminin Ramazan Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Çıkmaz, 11 ayın sultanı ramazanın ardından bayram yapmanın sevincini yaşadıklarını dile getirdi.

Çıkmaz, son 2 yılda Türkiye'nin çok zor badireler atlattığını vurgulayarak, "Ramazan Bayramı'nın birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin kenetlenmesine vesile olmasını diliyorum" dedi.

Bayramların sevgi, hoşgörü, barış, kardeşlik ve yardımlaşmanın zirveye ulaştığı seçkin zaman dilimleri olduğunu ifade eden Çıkmaz, bu nadide günlerin kıymetini bilmek gerektiğine dikkati çekti. Bayramın bayram olması için kırgınlıkların ve küskünlüklerin son bulması gerektiğine işaret eden Çıkmaz, "Düşmanlıkların son bulduğu, kin ve nefretin yerini barış ve sevginin aldığı gün bayrama kavuşmuş oluruz. Bayramlar aynı zamanda birlik ve beraberlik içerisinde yardımlaşma ve dayanışmanın da sağlandığı en önemli günlerimizdendir. Bu duygu ve düşüncelerle İslam Âleminin, halkımızın ve ihracatçılarımızın Ramazan Bayramı'nı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.