Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇİMKO VE GAZİANTEP YTONG ÇALIŞANLARI İFTARDA BULUŞTU

SANKO Holding şirketlerinden Çimko Çimento ve Gaziantep Ytong çalışanları, aileleriyle birlikte iftarda buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2019 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 00:22
Kaynak: İHA
ÇİMKO VE GAZİANTEP YTONG ÇALIŞANLARI İFTARDA BULUŞTU

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu’nun ev sahipliğinde Şato Restoran’da düzenlenen iftar yemeğine, Çimko Çimento Genel Müdürü Cenker Mirzaoğlu Satış Direktörü Mehmet Ülger, İnsan Kaynakları Direktörü Çiğdem Gürbüz, Mali İşler Direktörü Hüseyin İrfan İçin, Teknik Direktörü Fatih Aktaş, Satın Alma Direktörü Fevzi Savur, Hazır Beton Teknik Operasyonlar Direktörü Mustafa Demirci, Pazarlama ve Gelir Yönetimi Müdürü Anıl Gökçedağ, Narlı Fabrika Müdürü Celalettin Taşkın Kargıner, Adıyaman Fabrika Müdürü Cemal Gülsoy, Muhasebe Müdürü Tülün Arı, Bütçe Plan Kontrol ve Denetim Müdürü Yılmaz İzlimek, Gaziantep Ytong Fabrika Müdürü Hatice Müberra Şener, Satış Müdürü Cengizhan Açık, Merkez Bölge ve Yapı Kimyasalları Satış Müdürü Cihan Hacımustafaoğlu ve Sanko Holding Personel Direktörü Gündüz Taşkın, da katıldı.

Çalışanların Ramazanını kutlayan SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu, “Bir asrı aşan süredir uygulanan Konukoğlu Ailesi geleneği olan iftar yemeğinde bu yıl da sizlerle beraber olmaktan mutluyum. Şimdiden Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınız mübarek olsun” dedi.

“Çimento, beton ve gaz beton dahil olmak üzere her sektörde ‘daha iyi ürünlerle rakiplerin önüne geçeceğiz’. Benim sizlere güvenim tam” diyen Konukoğlu, başta şehit anneleri olmak üzere rahmete kavuşan ve yaşayan bütün annelerin anneler gününü kutladı.

İftar sonrası masaları dolaşarak konukların anneler gününü ve Ramazanlarını kutlayan Konukoğlu, daha sonra Sanko’da 10, 15, 20 ve 25 yıldan bu yana çalışan 48 personele, içerisine lazerle fotoğrafları işlenmiş kristal plaket, 20 yıl ve üzerinde kıdemli çalışanlara, ayrıca İstanbul Altın Rafinesinden SANKO logolu bastırılmış özel tam altın ve takım elbise armağan etti.

Plaket ve hediyelerin verilmesinden sonra, yapılan çekiliş ile de şanslı çalışanlar 5 tam ve 5 yarım altın kazandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.