Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cinayeti kıskançlıktan işlemiş

Gaziantep'te boşandığı eşini ve kucağındaki kızı sokak ortasında öldüren İrfan Ç. sorgusunun adli makamlara sevk edildi. Cinayet canlısı Elif Yürek'i, kıskandığı için öldürdüğü söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2017 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 18:31
Kaynak: İHA
Cinayeti kıskançlıktan işlemiş

İddiaya göre, Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi Özgürlük Mahallesi'nde Elif Yürek (23) eski kocası İrfan Ç. (22) ile karşılaşmış, aralarında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine İ.Ç., belindeki tabanca ile Elif Yürek ve yeni evliliğinden olan 3 yaşındaki Mina'ya kurşun yağdırmıştı. Olayda ağır yaralanan anne ve kızı kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, olay anında sokakta bulunan B.D. (5) ise yaralanmıştı. Olayın ardından Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı Cinayet Büro Amirliğinde, anne kızın katil zanlılarının yakalanması için özel ekip oluşturulmuştu.

Zanlı İrfan Ç.'nin Selimiye Mahallesi 82 Nolu sokakta oturduğunu belirleyen ekipler, eve yaptıkları baskında şahsın olayda kullandığı silahı ele geçirdi. İrfan.Ç.'nin saklandığı yerin tespiti için geniş çaplı çalışma başlatıldı. Yürüttükleri titiz çalışmalarda şahsın telefon numarasına ulaşan ekipler, telefon görüşmesinde ise şahsı teslim olmaya ikna etti. Görüşmenin ardından evinin 100 metre ilerisinde bulunan yola gelen şahıs, polis ekiplerine teslim oldu.

İrfan Ç. önce sağlık raporu için hastaneye, ardından ise sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Zanlının, olaydan bir kaç gün öncesinde boşandığı Elif Yürek'i telefonla arayıp tehdit ettiği ve Elif Yürek'in tehditler üzerine aynı gece polisi arayıp şikayetçi olduğu ortaya çıktı.

Polis sorgusunda suçunu itiraf eden İrfan Ç. emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık raporu için Şehitkamil Devlet Hastanesine götürüldü. Zanlı, hastane çıkışında görüntü alan gazetecilerin sorusu üzerine "pişmanım" dedi.

Kıskançlık nedeniyle Elif Yürek'i öldürdüğü iddia edilen İrfan Ç. işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.