Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuklar GAÜN Rektörü Gür’ün koltuğunda

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, Gaziantep Üniversitesi rektörlük koltuğuna oturan öğrenciler, daha çok spor ve sosyal faaliyet için çalışma yapılmasını istedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2017 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2023 21:33
Kaynak: İHA
Çocuklar GAÜN Rektörü Gür’ün koltuğunda

Rektör Gür’ ü makamında ziyaret ederek kendi yaptıkları sulu boya resimler ve çiçek takdim eden GAÜN Kreş ve Anaokulu öğrencileriyle, Vehbi Diler İlkokul öğrencileri, “Bizi kabul ederek çok mutlu ettiniz” dedi. İstiklal Marşı’nı okuyarak Gür’ü heyecanlandıran çocuklardan Taha Şirin ve Senanur Korkmaz, öğrencilerin sportif ve sosyal aktivitelerden daha çok yararlanması dileğinde bulundu.

Öğrencilerle tek tek sohbet ederek, onları seven ve büyüyünce hangi mesleği seçeceklerini öğrenen GAÜN Rektörü Prof. Dr. Ali Gür’ün, Gaziantep Üniversitesi’nin 52 bin öğrencisi olduğunu açıklaması üzerine şaşkınlıklarını gizleyemeyen çocuklar, ikram edilen meyve sularını keyifle yudumladı. GAÜN Kreş ve Ana Okulu öğrencileri Rektör Gür’e, “Sizi de bizim okulumuza davet ediyoruz. Gelirseniz size hikaye anlatacağız. Hem size kek de yaparız” dedi.

Gür de, “Eğer meyveli kek yaparsanız gelirim” diyerek öğrencileri kreşi ziyaret edeceği sözünü verdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.