Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuklar tiyatroyla buluşuyor

Çocukları tiyatroyla buluşturmaya devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, sömestir tatilinde miniklerin hoşça vakit geçirmesini sağlamak amacıyla çocuk oyunlarını sahneye taşıyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2018 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 05:15
Kaynak: İHA
Çocuklar tiyatroyla buluşuyor

Bu doğrultuda Dünyaca ünlü sinema filmi çocukların en çok güldüğü çizgi kahramanlar Minyonlar, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından Araban, Yavuzeli, İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde çocuklarla buluştu.

Çeşitli etkinliklerle sömestir tatilinde çocukların hoşça vakit geçirmesi için yoğun çalışan Büyükşehir, salon tiyatrolarıyla çocuklara dokunmayı başardı. 2017-2018 öğetim öğretim yılının birinci döneminde yoğun ders programı geçiren öğrenciler, hem yorgunluğunu hem de ders stresini eğlenceli gösterilerle üzerinden atıyor.

Kumbara Görsel Sanatlar’ın sahneye uyarladığı Minyonlar müzikal oyunu çocukları eğlendirdi, kahkaha dolu zaman geçirmesini sağladı. Çocuklardan büyük beğeni toplayan oyunda, özgürlüğünü arayan ve ormanda gezintiye çıkan yaramaz çocuk Willy’nin yaşadığı maceralar anlatıldı. Willy’nin yaramazlıklarına karşı ormanda yaşayan diğer hayvanların ve minyonların yaramaz çocuk Willy’e ders verme çabaları sonucunda Willy’nin hayvanlarla minyonlardan özür dilemesi ve oyun sonunda mutlu bir orman ailesinin oluşması aktarıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.