Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuklarıma "Bacağım uzayacak" diyorum

Gaziantep'te kocası tarafından işkence yapılarak ayağı kesilen hamile kadın, 20 gün süren tedavinin ardından taburcu edildi. 17 haftalık hamile olan anne Çağlar Aşık, evdeki 3 çocuğuna kesilen bacağının tekrar uzayacağını söylüyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2017 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2023 20:13
Kaynak: İHA
Çocuklarıma "Bacağım uzayacak" diyorum

Gaziantep'te kocası tarafından gece yarısında yatağından kaldırılarak, işkence yapılan ve tüfekle ayağından vurulan hamile Çağlar Aşık, 20 gün süren tedavinin ardından taburcu oldu. Günler sonra yeniden çocuklarına kavuşan anne, hastanede kesilen ayağına rağmen karnındaki ve evde bulunan çocukları için yeni bir hayata başlamak istediğini söyledi.

“YENİ BİR HAYATA BAŞLAMAK İSTİYORUM”

Yaşadıklarını unutmak istediğini söyleyen Aşık, “Ben o kötü günü unutmak istiyorum. Artık çocuklarımla beraber yeni bir hayata başlamak istiyorum. Tek istediğim kimseye muhtaç olmadan çocuklarıma bakabilmek. Şuan babamın evinde kalıyorum. Allah onları başımızdan eksik etmesin” şeklinde konuştu.

“ÇOCUKLARIMA BACAĞIM UZAYACAK DİYORUM”

Çocuklarının sürekli ayağını sorduğunu belirten Çağlar Aşık, çocuklarına ayağının uzayacağını söylediğini kaydetti. Aşık, “Eser, Ecrin, Kemal adında 3 çocuğum var. Çocuklarım anne parka gitmeyelim diyorlar neden dediğimde, sana sakat derler sonra üzülürsün. Bende onlara kızım siz merak etmeyin yanımda olursanız, ayağım uzayacak. Bu sabah kalktım kızım ayağıma bakıyordu, 'anne ayağın biraz uzamış' dedi. Allah hiçbir çocuğa bunu yaşatmasın” diye konuştu.

Çağlar Aşık, tutuklanarak cezaevine gönderilen eski kocası M.A.A'yı, "cani" olarak nitelerken, "O caninin hiç cezaevinden çıkmamasını diliyorum. O, bana ve çocuklarıma acımadı. Kimse de ona acımasın istiyorum" şeklinde konuştu. Çağlar Aşık, Tek isteğinin merdiveni olmayan bir evinin olması böylece zorlanmadan çocuklarıyla burada yaşayabileceğini söylüyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.