Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Cumhuriyeti ilelebet yaşatmak hepimizin görevidir”

Gaziantep FK Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. Yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2020 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 18:27
Kaynak: İHA
“Cumhuriyeti ilelebet yaşatmak hepimizin görevidir”

Başkan Büyükekşi mesajında, “Milletimizin, spor da dahil olmak üzere her alandaki büyük atılımlarını Cumhuriyete borçluyuz” dedi.

CUMHURİYETİN 97. YILINI COŞKUYLA KUTLUYORUZ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlayan Gaziantep FK Başkanı Büyükekşi, mesajında şunları söyledi:

“Milli birlik ve beraberliğimizin en güzel örneklerinden olan Kurtuluş Savaşının ardından ilan edilen Cumhuriyetimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi, Türk Milletinin karakterine ve adetlerine en uygun yönetim şeklidir. Milletimizin düşmana karşı sergilediği büyük bir kahramanlık destanının sonucunda kurulan Türkiye Cumhuriyetinin 97. yaşını büyük bir coşku, sevinç ve gururla kutluyoruz. Milletimizin spor da dahil olmak üzere her alanda büyük atılımlar yaparak bugün uluslararası arenada oyun kurucu bir hale gelmesini Cumhuriyet’in kazanımlarına borçluyuz. Her alanda daha güçlü bir Türkiye için daha çok çalışmalı, bilim, sanat, spor, ekonomi, eğitim, kültür, başta olmak üzere her alanda üstün gayret göstermeliyiz.

CUMHURİYET İLELEBET YAŞAYACAKTIR

‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ prensibi ile millet iradesini esas alan Cumhuriyetimize sahip çıkmak ve onu güçlendirerek gelecek nesillere ulaştırılmasını sağlamak her vatandaşımızın asli görevi ve sorumluluğudur. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de ulusumuzun her ferdinin canı pahasına Cumhuriyete sahip çıkacağına olan inancımız tamdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘En büyük eserim’ dediği Cumhuriyet, ilelebet yaşayacaktır.

KURTULUŞ SAVAŞINDAKİ RUHLA HAREKET EDİYORUZ

Gaziantep Futbol Kulübü olarak, Milli Mücadele meşalesini yakan öncü şehirlerden birisi olan ve 100. yılını kutladığımız 11 ay süren destansı savunma ile Gazilik unvanını almaya hak kazanan Gaziantep’i Süper Lig’de temsil etmekten büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz. Tarihi ve kültürel zenginliği, gastronomisi ve sanayisiyle Türkiye’de önemli bir marka olan Gaziantep’i futbol alanında da üst sıralara çıkarmak, böylece şehrimizin tanıtımını yaparak, ekonomik kalkınmasına destek olmak en büyük hedefimizdir. Kurtuluş Savaşındaki mücadele ruhu ile hareket ediyor ve bu ortak hedef için taraftarımızı ve tüm Gazianteplileri daha çok takımlarına sahip çıkmaya çağırıyoruz. Bize güvensinler, desteklerini kesmesinler. Gurur duyacakları bir takım olmak için her türlü çabayı göstereceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını büyük bir coşkuyla kutluyor, başta Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarına, tüm şehitlerimize ve ebediyete intikal eden gazilerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.”

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.