Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"DARBENİN KARŞISINDAYIZ, DEMOKRASİMİZİN YANINDAYIZ!"

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Adil Sani Konukoğlu, "15 Temmuz gecesi yaşananları unutmadık, unutturmayacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2019 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 20:31
Kaynak: İHA
"DARBENİN KARŞISINDAYIZ, DEMOKRASİMİZİN YANINDAYIZ!"

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Adil Sani Konukoğlu, “Ne kadar güçlü bir millet olduğumuzu, el ele verince karşımızda hiçbir gücün duramayacağını tüm dünyaya kanıtladığımız günün üzerinden üç yıl geçti. 15 Temmuz gecesi yaşananları unutmadık, unutturmayacağız" dedi.

Başkan Konukoğlu, yaptığı açıklamada, “O gece ülkemizi, milletimizi, demokrasimizi, cumhuriyetimizi ve aydınlık geleceğimizi yok etmek isteyen vatan hainlerine karşı duran ve vatan uğrunda canlarını ortaya koyan tüm milletimizi saygıyla anıyoruz.

Şehitlerimiz ve gazilerimiz 15 Temmuz gecesi, cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazdılar. Şehitlerimizin kalplerimizdeki mümtaz yerlerini daima muhafaza edeceğiz. Çanakkale’de, Dumlupınar’da düşmana ne cevap verdiysek, 15 Temmuz’da da aynı cevabı verdik. 15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan darbe girişimin yıl dönümünde millet olarak, Türk’ün gücünü dünyaya bir kez daha göstermiş olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu darbe girişiminde milletimiz, bu coğrafyayı vatan olarak sahiplenme konusundaki kararlılığını ve duruşunu ortaya koymuştur. Bu hain darbe girişiminin üçüncü yıl dönümü dolayısıyla, vatan için her türlü fedakarlığı yapan kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar dilerim” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.