Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DEMİR: OĞUZELİ’Nİ MODERN YAŞAM ALANINA DÖNÜŞTÜRECEĞİZ

İnşaat sektöründe etkin bir isme sahip olan İş adamı Murat Demir, Ak Parti Oğuzeli Belediye meclis üyesi aday adayı oldu. Murat Demir Ak Parti’nin yeniden Oğuzeli belediyesini kazanacağını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2018 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 19:17
Kaynak: İHA
DEMİR: OĞUZELİ’Nİ MODERN YAŞAM ALANINA DÖNÜŞTÜRECEĞİZ

İnşaat alanında önemli bir etkinliğe sahip olan İş adamı Murat Demir iş alanındaki tecrübelerini Oğuzeli Belediyesine taşıyacağını vurgulayarak Oğuzeli’ni merkez ilçeler kapsamında öncü ilçe yapacaklarını söyledi.

Gaziantep’te üç merkez ilçe içerisinde yer alan geri bırakılmış Oğuzeli’nin yaşam kapasitesinin yüksek olduğunu ifade eden Demir “bu geri bırakılmış halinden daha modern yaşanabilir bir ilçe olması için bütün gayretlerimizi göstereceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonu öncülüğünde gerçekleştireceğiz” dedi.

Demir açıklamasına şöyle devam etti;” Oğuzeli’nin tarımsal alanı önemli bir etken olmakla beraber yeni imar alanlarının açılması da ilçeye katma değer sağlayacaktır.

Gaziantep 5.Organize Sanayi bölgesinin ihtiyaca cevap vermediğini bunu tamamlayacak en önemli alanın ise Körkün Sanayi sitesidir. Körkün sanayi projesiyle organize sanayinin genişletilmesi yönünde çalışmalar yapacağız.”

Demir ayrıca Oğuzeli’nin bir sınır ilçe olması hesabıyla Suriye’nin yeniden inşa ve yapılandırılması sürecinde önemli rol oynayacağını, Gaziantep’in ise bu alanda tek lojistik merkez olduğunu, bu alandaki tecrübelerini de Oğuzeli’ ye taşıyacağını söyledi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.