Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demir parmaklıklara sıkışan çocuğu itfaiye kurtardı

Gaziantep'te oyun oynamak için kapısı kilitli bir eve penceresinden girmeye çalışan 2 arkadaştan biri evde, diğeri ise pencerenin demir parmaklıklarında mahsur saldı. Haylaz arkadaşlar, itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2017 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 03:41
Kaynak: İHA
Demir parmaklıklara sıkışan çocuğu itfaiye kurtardı

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Ünaldı Mahallesi'nde meydana gelen olayda 11 yaşındaki Resul Ö. ve Eyyüp K., oyun oynamak için kapısı kilitli bir evin demir korkulukları bulunan penceresinden içeriye girmek istedi. Eyüp K. demir parmaklıklardan geçmeyi başarırken, Resul Ö. ise kafasını demir parmaklıklardan geçirmeyi başardı. Vücudunu geçirmeyi başaramayınca sıkışan çocuk, büyük korku yaşadı. Çevredeki vatandaşların çabalarına rağmen parmaklıklardan kurtulamayan çocuk için Gaziantep Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinden yardım istendi. Olay yerine gelen ekipler, kısa sürelik çalışmanın ardından demir parmaklıkları esnetti.

Önce Resul Ö, kurtulurken ardından ise yaklaşık 1.5 saattir içeride mahsur kalan Eyyüp K, parmaklıklardan dışarı çıktı.

İtfaiye ekiplerinin çalışması esnasında çocuğun yakınları ve mahalleli, iki çocuğa da tepki gösterdi. Mahalleli, başarılı çalışma ile çocukları kurtaran itfaiye ekiplerine alkışlayarak teşekkür etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.