Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demircan: “31 Mart'tan çok ümitliyim”

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, ‘Yerel Seçim Yolunda Yerinde Eğitim Modeli’ programı kapsamında Gaziantep’te düzenlenen etkinliğe katıldı. Demircan, 31 Mart'tan çok ümitli olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2019 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:26
Kaynak: İHA
Demircan: “31 Mart'tan çok ümitliyim”

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen ‘Yerel Seçim Yolunda Yerinde Eğitim Modeli’ programı kapsamında Gaziantep’te AK Parti teşkilatlarıyla bir araya geldi.

Basına kapalı gerçekleşen toplantı öncesi açıklama yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, etkinliklerin seçim öncesi yeni bir heyecan oluşturmak amacıyla düzenlediğini belirterek, 31 Mart'tan çok ümitli olduğunu söyledi. Demircan,”Yerinden yönetim modeli çerçevesinde AK Parti olarak bütün şehirlerde bir heyecan oluşturmak üzere programlar düzenledi. Dolayısıyla Türkiye’nin dört bir yanından siyasetçileri buluşturmayı hedefliyor. Biz de Beyoğlu’ndan önce Kilis’e ardından Gaziantep’e geldik. Belediyecilik konusunda Gaziantep bizin gururumuzdur” dedi.

“GAZİANTEP MARKA BELEDİYECİLİĞİ ÖNEMLİ NOKTALARA TAŞINDI”

Program çerçevesinde Kilis'in ardından Gaziantep’e gelen Demircan, ”Gaziantep’teki ekip gerçekten Türkiye’de marka belediyeciliği çok önemli noktalara taşıdı. Seçim öncesi burası hedeflerin yenilenip tazelenmesi çerçevesinde buradayız. İnanıyoruz ki 31 Mart seçimlerinde Gaziantep yine sandıkları patlatacaktır” diye konuştu.

Öte yandan Belediye Başkanı Demircan Gaziantep’teki tüm adaylara başarılar diledi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.