Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DemirDöküm, Gaziantep pazarındaki gücünü artırmaya devam ediyor

İklimlendirme sektörünün öncü markalarından DemirDöküm, Doğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük pazarı olan Gaziantep’te iş ortakları, sektör profesyonelleri, müteahhitler ve mimarların katılımıyla “Sektörel Bilgilendirme” toplantısı düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2023 17:29
Kaynak: İHA
DemirDöküm, Gaziantep pazarındaki gücünü artırmaya devam ediyor

DemirDöküm üst düzey yöneticilerinin konuşmacı olarak yer aldığı toplantıda iş dünyasındaki dönüşüm, tüketici beklentileri, doğal gaz sektörü, Gaziantep doğal gaz pazarı ve DemirDöküm'ün yürüttüğü çalışmalar paylaşıldı. Divan Otel'de gerçekleşen toplantı, 250 kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Kurulduğu 1954 yılından günümüze iklimlendirme sektöründe birçok ilke imza atan DemirDöküm, Türkiye'nin farklı illerindeki iş ortakları ile buluşmaya devam ediyor. İklimlendirme sektöründeki gücünü her geçen gün artıran DemirDöküm, Doğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük pazarı olan Gaziantep’te elde ettiği pazar liderliğini devam ettirmek, iş ortaklarına teşekkür etmek ve sektörü bir araya getirmek adına “Sektörel Bilgilendirme Toplantısı” düzenledi. Gaziantep Divan Otel’de gerçekleştirilen toplantıya 250 kişi katıldı. DemirDöküm iş ortakları, sektör profesyonelleri, müteahhit ve mimarların katılım gösterdiği toplantıda DemirDöküm Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Ertuna, DemirDöküm Satış Direktörü Ufuk Atan, DemirDöküm Pazarlama Direktörü Bilge Kıran ve DemirDöküm Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Fırat İrfanoğlu konuşmacı olarak yer aldı.

“KURUMLAR MÜŞTERİ DEĞERİNE ODAKLANDI”

Organizasyonun açılış konuşmasını gerçekleştiren DemirDöküm Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Ertuna, günlük hayatta, iş dünyasında, teknolojide, ürünlerde ve tüketici beklentilerindeki dönüşüm ile sosyal gelişmeleri katılımcılarla paylaştı. Kurumların şirket odaklı yaklaşımdan müşteri odaklılığa geçiş yaptığını belirten Ertuna; "Günümüz iş dünyasında şirketlerin geliştirdiği ve ürettiği ürünler, Ar-Ge yatırımı tek başına yeterli değil. İşin patronu artık müşteriler. Kurumlar da bu dönüşümden hareketle müşteri değerine odaklanarak, müşteri memnuniyetinde kurumlarını ön plana çıkarmak için projeler geliştiriyor" dedi.

“MÜŞTERİ KOMBİ YERİNE İKLİMLENDİRME HİZMETİ SATIN ALACAK”

Müşteri ihtiyaçlarının artık yalnızca ürün odaklı olmadığını da belirten Erdem Ertuna; "Müşteriler sadece bir ürünü değil; deneyimi, yani ürünün onlara hissettirdiği şeyi satın almak istiyor. Kısa süre önce hayatımızda olan CD'ler yerini USB'lere, USB'ler de yerini bulut hizmetine bıraktı. Tüketiciler müzik dinlemek, film izlemek ve oyun oynamak için dijital servislere abone oluyor. Bu, bağımsız ürünlerden sistemlere dönüşümün göstergesi. İklimlendirme sektörü de beklentilere yanıt verebilmek için daha akıllı ürünler ve hizmetler geliştiriyor. Entegre sistemler ve nesnelerin internetini sıkça konuştuğumuz günümüzde, iklimlendirme sektörünün geleceğine baktığımızda müşterilerimiz önümüzdeki yıllarda evlerine sadece kombi almak istemeyecek. Kendi belirlediği koşullarda iklimlendirme hizmeti satın almak isteyecek" açıklamasını yaptı.

“DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜME DEVAM EDİP ÖNCÜLÜĞÜMÜZÜ SÜRDÜRECEĞİZ”

Önümüzdeki dönemde kurumların rekabette ön plana çıkmak için yeni kaslara ihtiyaç duyacağının altını çizen Ertuna şöyle konuştu; “Müşteri deneyimi, yönetim yaklaşımı ve dijitalleşmeyi tamamlayan kurumlar yarışta bir adım önde olacak. Dönüşüme ayak uyduramayanlar ise günümüzde ne kadar pazar lideri olursa olsun ticarette kaybolacak. Bugünün bunun örneklerine hepimiz şahit oluyoruz. Geleneksel markalar, daha önce akıllarına gelmeyen rakipleriyle girdiği yarışı kaybetmeye başladı. Türkiye’nin ve iklimlendirme sektörünün en köklü şirketlerinden DemirDöküm olarak, geçtiğimiz 65 yılda sektöre birçok ilki kazandırdık. 10 yılı aşkın süredir geleceğimize aralıksız olarak yatırım yapmaya ve dönüşüme devam ediyoruz. Logodan dijitalleşmeye, müşterilerimizi ağırladığımız showroom’lardan yeni iş modeline, CRM çalışmalarından VIP servis hizmetlerine, yeni ürün, uygulama ve satış akademisine kadar birçok başlık altında onlarca projeyi hayata geçirdik. İş ortaklarımız ve müşterilerimiz için gerçekleştirdiğimiz dönüşüm çalışmaları DemirDöküm’e başarıyı getirdi. Değişime, dönüşüme ve yatırıma devam edip öncülüğümüzü sürdüreceğiz.”

Sektörel Bilgilendirme Toplantısı’nda DemirDöküm Satış Direktörü Ufuk Atan, ısıtma sektörü, DemirDöküm’ün ısıtma sektöründeki uzmanlığı, ürünleri ve elde ettiği başarıları paylaşırken; Doğu, Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Fırat İrfanoğlu, DemirDöküm’ün bölge ve ilde sahip olduğu güce dikkat çektiği sunumunda ayrıca Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki doğal gaz ve kombi pazar gelişimini katılımcılarla paylaştı. DemirDöküm Pazarlama Direktörü Bilge Kıran ise 2018 ve 2019’da DemirDöküm’ün pazarlama alanındaki faaliyetlerinden, tüketiciler ile iş ortakları için hayata geçen projeler ve sonucunda elde edilen başarıları aktardı.

DOĞU, GÜNEYDOĞU ANADOLU'DA 4 YIL İÇİNDE 3 KAT BÜYÜDÜ

Türkiye genelinde müşterilerine 81 ilde, bin 700 personel ve 198 yetkili servis ile hizmet veren DemirDöküm, Doğu, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde son 4 yıl içinde 3 kat büyüme yakaladı. Bölgede 30 ilde, 40 yetkili satıcı ve 331 satış noktası ile tüketicilerine hizmet veren DemirDöküm doğal gazla 2007 yılında tanışan ve 350 bin abonesi bulunan Gaziantep'te ise 40 noktada hizmet veriyor.

Toplantının sonunda Gaziantep Makine Mühendisleri Odası Başkanı Hüseyin Ovayolu, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım, Gaziantep Mimarlar Odası Başkanı Özgür Girişken, Gazdaş Gaziantep İşletme Müdürü Zeki Düşoğlu’na katılım ve katkılarından dolayı teşekkür etme amacıyla DemirDöküm yöneticileri tarafından plaketleri takdim edildi. Yoğun ilgi gören toplantı akşam yemeği ile sonlandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.