Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Deneyerek Öğreniyorum” projesi

Gaziantep Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Gıda İşleme Bölümü, Gıda Teknolojisi ve Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programları öğrencileri, Toplumsal Duyarlılık Projesi kapsamında Gaziantep Gazi Mustafa Kemal İlkokulu’nu ziyaret ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2019 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 05:10
Kaynak: İHA
“Deneyerek Öğreniyorum” projesi

“Deneyerek Öğreniyorum” içerikli proje kapsamında 3. Sınıf öğrencilerine, insan vücudunun sistemleri ve kimyasal tepkimeler konusu deneyler eşliğinde anlatıldı. Özellikle, solunum ve dolaşım sistemlerinin ve asit-baz tepkimelerinin deneyler ve görseller kullanılarak anlatıldığı etkinlikte tüm katılımcılar eğlenceli saatler geçirdiler.

Bölüm öğrencileri ile ilkokul öğrencilerin bir araya geldiği, ders içeriklerinin görsel ve uygulamalı olarak sunulduğu etkinlik, öğretmenlerin ve öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşılandı ve ziyaretin diğer sınıflarla da tekrarlanması yönünde yoğun talep aldı. Kendi müfredatlarına uygun olacak şekilde diğer sınıflarda da, etkinliğin tekrarlanması yönünde istekleri memnuniyetle karşılandı. Bölüm öğretim elemanları ve öğrencilerinin, uygulamada kendilerine destek olan ve ev sahipliği yapan, başta Gazi Mustafa Kemal İlkokulu Müdürü ve Müdür Yardımcıları olmak üzere, tüm öğretmen, öğrenci ve çalışanlarına teşekkür ettiler.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.