Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DEVA Partisi il başkanı Ertuğrul Kaya oldu

DEVA Partisi Gaziantep Kurucu İl Başkanlığına atanan Ertuğrul Kaya, mazbatasını Partinin Genel Başkanı Ali Babacan'ın elinden aldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2020 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 03:44
Kaynak: İHA
DEVA Partisi il başkanı Ertuğrul Kaya oldu

 Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile kurucu il başkanı görevine Ertuğrul Kaya’nın getirildiğini duyurdu.

AK Parti'den ayrılarak yeni siyasi oluşuma giden ve DEVA Partisi adıyla yoluna devam eden Ali Babacan, Gaziantep İl Başkanlığı için Ertuğrul Kaya’yı seçerek mazbatasını teslim etti.

İŞTE DEVA PARTİSİ GAZİANTEP EKİBİ

Gaziantep DEVA Partisi İl Başkanı Ertuğrul Kaya ve heyet üyeleri ile fahri kurucu üyeler Mehmet Budak, Ali Karakan, Figen Akan, Sabri Sayan, Burhan İnal ve Damla Gültekin, DEVA Partisi Genel Merkezi'ni ziyaret ederek startı verdiler. DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi İbrahim Alper Akalın, "Kurucu heyet üyelerimiz ve fahri kurucularımız ile ayağımızın tozuyla Genel Merkez'i ziyaret ettik ve hatıra fotoğrafı çektirdik. Gördüğünüz gibi Gaziantep ekibimizin maşallahı var. Gaziantep'te özlenen özgürlükçü, katılımcı ve çoğulcu siyaset temel düsturumuz olacak" açıklaması yaptı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.