Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DEVA'da görev dağılımı yapıldı

DEVA Partisi Gaziantep il yönetiminde görev dağılımı yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2020 18:46
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 05:49
Kaynak: İHA
DEVA'da görev dağılımı yapıldı

Toplantıya DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi İbrahim Alper Akalın, DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Kaya ile il kurucu heyeti ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Partinin il binasında gerçekleşen toplantıda konuşan il başkanı Ertuğrul Kaya kısa bir süre içinde il ve ilçe teşkilatlarını oluşturduklarını söyledi.

Kaya, Gaziantep için genç ve dinamik bir kadro oluşturduklarını belirterek DEVA Partisi Gaziantep İl yönetiminin kentin sorunlarına çözüm odaklı yaklaşacağını belirtti.

Kaya, “ İl ve ilçe teşkilatlanmasında pragmatik yaklaşmadık. Öncelliğimiz siyasetin klasik yaklaşımlarından olan “ne kadar çok oy getirir” anlayışı olmadı. Biz arkadaşlarımızın seçiminde iyi bir insan ölçütünü koyduk. Çevresinde sevilen, saygı duyulan iyi bir insan olarak işaret edilen kişileri tercih ettik” dedi.

Görev dağılımında yer alan herkesin Gaziantep’in sorunlarına birlikte çözüm arayacağını ifade eden Kaya “Tüm arkadaşlarımız Gaziantep için üretmeye, düşünmeye, Gaziantep için çalışmaya hazır. Bu ekip kentin sorunlarına çözüm üretecek yetkinlikte olan bir ekip.” Diye konuştu.

Toplantıda yönetim kurulu üyeleri ile ilk defa bir araya gelen DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi İbrahim Alper Akalın ise Gaziantep il teşkilatının başarılı olacağına inandığını söyledi.

DEVA Partisi’nin genel politikaları hakkında bilgi veren Akalın, “parti olarak çoğulcu, demokratik, katılımcı ve şeffaf bir yönetim modeli düşlüyoruz. Bu modelin vereceği güven ülkemizin tüm sorunlarını çözüm olacaktır.” Dedi.

Toplantı sonunda İl Başkanı Ertuğrul Kaya’nın önerisi ve DEVA Partisi Tüzüğünün 32’nci maddesinde belirlenen usule uygun olarak İl Hukuk ve Adalet İşleri Başkanlığına Mehmet Budak, İl Ekonomi İşleri Başkanlığına Şaban Demir, İl Sektörel Gelişmeleri İzleme Başkanlığına Damla Gültekin Atsan, İl Dijital Dönüşüm ve Teknoloji İzleme Başkanlığına Burhan İnal, İl Eğitim İşleri Başkanlığına Mehmet Kemal Akaltun, İl Sağlık İşleri Başkanlığına İsmail Bülent Yılmaz, İl Sosyal İşler Başkanlığına Abdurahman Emre, İl Kadın Çalışmaları Başkanlığına Elif Kurt, İl Gençlik Çalışmaları Başkanlığına Sabri Yağız, İl Kültür ve Sanat Çalışmaları Başkanlığına Selçuk Öztürkmen, İl Yerel Yönetimler ve Şehircilik İşleri Başkanlığına Mehmet Hakan Törer, İl Doğa Hakları ve Çevre Başkanlığına Filiz Kahraman, İl Dış İlişkiler Başkanlığına Serhat Aslan, İl Teşkilat İşleri Başkanlığına Ali Karakan, İl Seçim İşleri Başkanlığına Sabri Sayan, İl Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanlığına Ahmet Aslan, İl Halkla İlişkiler Başkanlığına Mehmet Erdoğan, İl İnsan Kaynakları ve Parti İçi Eğitim İşleri Başkanlığına Bülent Kendirci, İl İdari ve Mali İşler Başkanlığına (Saymanlık) Adil Tabanıyastıoğlu, İl Bilgi ve İletişim Sistemleri Başkanlığına Ali Arpacıoğlu ve İl Sekreterliğine ise Figen Akan seçildi.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.