Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DİREKÇİ ABİDİN SOSYAL TESİSİ'NDE SONA GELİNDİ

Sosyal Belediyecilik kapsamında yaptığı çalışmalarla vatandaşın beğenisini toplayan Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, yapım aşamasında sona gelinen Direkçi Abidin Sosyal Tesisini yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2019 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2023 16:20
Kaynak: İHA
DİREKÇİ ABİDİN SOSYAL TESİSİ'NDE SONA GELİNDİ

Vatandaşın ihtiyaçlarına ellerinden geldiği kadar hızlı cevap vermeye çalıştıklarının altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, "Tesisimiz hizmete açıldığında bölgede yaşayan hemşerilerimizin önemli bir eksiğini gidereceğine inanıyoruz" dedi. 

"BİR SEVDADIR OĞUZELİ"

Oğuzeli'ne yapılan her yatırımdan ayrı bir mutluluk ve heyecan yaşadığını belirten Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, "Oğuzeli bizim sevdamız, geçmişimiz, bugünümüz ve yarınımız. Biz çalışmalarımızı 'Bir Sevdadır Oğuzeli' anlayışı ile gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız çalışmalarla Oğuzeli'nin çehresini değiştirmek istiyoruz. İlçemizi cazibe merkezi haline getirmeye gayret gösteriyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana hemşerilerimize hizmet noktasında en iyisini yapmak için ekiplerimizle sürekli sahadayız. Çünkü Oğuzeli her şeyin en iyisini hakkediyor" dedi.

"MODERN BİR SOSYAL TESİS YAPIYORUZ"

Yapım aşamasında sona gelinen Direkçi Abidin Sosyal Tesisi hakkında bilgiler veren Başkan Kılıç, "Direkçi Abidin Sosyal Tesisimizde son rötuşlar yapılıyor. Modern bir sosyal tesis yapıyoruz. En kısa zamanda çalışmaları tamamlayarak, bölge sakinlerinin hizmetine sunacağız. Gençlerimiz yaşlılarımız, ailelerimizin faydalanabileceği aynı zamanda taziye evininde bulunduğu bir tesis olarak inşa ediyoruz. Tesisimiz hizmete açıldığında hemşerilerimizin önemli bir eksiğini gidereceğine inanıyoruz. Hayırlı bir iş yaptığımızı düşünüyorum hizmete girecek tesisimiz Oğuzeli halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

"BÖYLE BİR TESİSE İHTİYACIMIZ VARDI"

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç'a yaptıkları çalışmalardan ötürü teşekkür eden mahalle sakinleri, "Mahallemizin böyle bir tesise ihtiyacı vardı aileler taziyeleri olduğunda ciddi sıkıntılar yaşıyordu. Sağ olsun belediyemiz çadır gönderiyordu ama kış aylarında soğuklar gelen misafirleri etkiliyordu. Ama artık taziyesi olan vatandaş misafirlerini bu tesiste ağırlayacak" dediler.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.