Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DOÇ. DR. İSMAİL TEMUR, SANKO 'DA

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. İsmail Temur, SANKO Üniversitesi Sani Konukoğlu Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde hasta kabulüne başladı.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2018 10:13
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 06:52
Kaynak: İHA
DOÇ. DR. İSMAİL TEMUR, SANKO 'DA

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1989 yılında mezun oldu. 1993 yılına kadar pratisyen hekim olarak görev yaptı ve askerlik görevini tamamladı. 1993- 1999 yılları arasında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı'nda uzmanlık eğitimi aldı.

2000-2001 yıllarında Gülhane Askeri Tıp Akademisi Yardımla Üreme Merkezi (Tüp Bebek) sertifikasyon Programı'nı tamamladı. 2001-2008 yılları arasında özel Tüp Bebek (IVF) Merkezlerinde sorumlu hekim olarak görev yaptı. 2003 yılında Finlandiya Oulu Üniversitesi Yardımla Üreme Merkezi'nde 2 ay gözlemci olarak bulundu.

2008 yılında Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı'nda Yardımcı Doçent olarak göreve başladı. 2011 yılında 6 ay süre ile Amerika Birleşik Devletleri Missouri – Columbia Üniversitesi'nde Deneysel Over (Yumurtalık) Transplantasyon çalışmaları gerçekleştirdi.

2011 yılı sonunda Kafkas Üniversitesi'ndeki görevine döndü. 2014 yılında "Doçent" unvanı alarak, aynı üniversitenin Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Bölüm Başkanlığı'nı ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcılığı görevini yürüttü. 2015 yılında üniversitedeki görevinden ayrılarak, özel sektörde tüp bebek uygulamaları konusunda çalışmalarını sürdürdü.

Yurtiçi ve yurtdışı 60'a yakın kongreye katılan Doç. Dr. Temur'un 40'a yakın yurtiçi ve yurtdışı bilimsel yayını bulunmaktadır. Kısırlık konusunda uluslararası yayınlanan 2 ayrı dergide editöryal görevi bulunmaktadır. Çalışmalarını özellikle tüp bebek, endoskopik cerrahi ve riskli gebelikler üzerine yoğunlaştırmıştır.

Doç. Dr. İsmail Temur, 2018 yılı Nisan ayı itibariyle SANKO Üniversitesi Sani Konukoğlu Uygulama ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği'nde hastalarını kabul etmeye ve Tüp Bebek Merkezi Sorumlu Hekimi olarak görev yapmaya başladı.

SANKO Üniversitesi Sani Konukoğlu Uygulama ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği'nde Doç. Dr. İsmail Temur'un yanı sıra, Dr. Öğretim Üyesi İbrahim Halil Özdurak (aynı zamanda Tüp Bebek Merkezi'nde de görev yapmaktadır), Dr. Öğretim Üyesi Esra Özkaplan, Opr. Dr. Engiz Palaz ve Opr. Dr. Sevgi Kandemir hasta kabul etmektedir.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.