Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğa Koleji’nde binicilik eğitimi

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Gaziantep Kampüsü’nde birinci sınıf öğrencileri erken yaşta binicilikle tanışıyor. Türkiye’de bir ilke imza atan Doğa Koleji, öğrencilerine sosyal mesafe ve maske kuralları çerçevesinde binicilik eğitimi veriyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2020 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2023 07:46
Kaynak: İHA
Doğa Koleji’nde binicilik eğitimi

Ayrıcalıklı eğitimi ile ilklere imza atmayı başaran Gaziantep Doğa Koleji, spordan sanata, sosyal aktiviteleri de öne çıkmayı başardı. Binicilik antrenörü Muhammed Mercimek ile eğitimler veren Doğa Koleji, öğrencilerini derslere en iyi şekilde motive derken binicilik sporunu da sevdiriyor. Uluslararası arenada da önemli başarılara imza atan Doğa Koleji, eğitimlerini yaş gruplarına göre uygun atlarla sağlıyor.

Sosyal iletişim becerileri gelişmiş, farkındalık yaratabilen, kendisini ve dünyayı iyi tanıyan, özgüveni yüksek öğrenciler yetiştirmek için öğrencilerine sayısız etkinlik imkanı sunan Doğa Koleji, öğrencilerin organizasyonlarda aktif sorumluluk almalarını sağlıyor, sosyal sorumluluk projeleri geliştirmelerini destekliyor.

Doğa Koleji Gaziantep Kampüsü’nde birinci sınıf öğrencilerine verilen binicilik eğitimi velileri de memnun ediyor. Çocuklarının derslere daha iyi motive olduklarını belirten veliler, “Çocukların bu şekilde farklı aktivitelerde bulunmaları bizleri memnun ediyor. Ders stresini de en iyi şekilde atıyorlar. Hem de çok farklı bis spor dalı ile ilgilenmiş oluyorlar” diye konuştular.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.