Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğa Okulları’nda yabancı diller gecesi

Gaziantep Doğa okullarında bu yıl 2. düzenlenen yabancı diller gecesinde öğrencilerin İngilizce ve Almanca olarak hazırladıkları gösteri büyük beğeni topladı.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2017 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 22:23
Kaynak: İHA
Doğa Okulları’nda yabancı diller gecesi

Gaziantep Doğa Okulları tarafından bu yıl 2. Düzenlenen yabancı diller gecesi büyük ilgi gördü. Okul toplantı salonunda düzenlenen gecede İngilizce ve Almanca oyunlar sahneye kondu.

Doğa Okulları Ortaokul Müdürü Kaan Atalak bu yıl 2.gerçekleştirilen yabancı diller gecesinde yaptığı konuşmasında yabancı dilin önemine değindi. Atalak ‘’İkincisini gerçekleştirdiğimiz yabancı diller gecesinde, ülkemizim geleceği, geleceğimizin güvencesi olan öğrencilerimiz, yabancı dil konusundaki performanslarını ortaya koyuyorlar.Çeşitli dans, tiyatro ve değişik şovları İngilizce ve Almanca olarak sunuyorlar. Daha doğrusu eğlenerek öğreniyorlar. Amacımız başka kendi dilimiz Türkçe olmak üzere İngilizce ve Almancayı öğrencilerimize en iyi şekilde öğretmek. Günümüzde ekonomik ve teknolojik gelişmeler sonucunda İngilizce ve Almanca dünya dili haline gelmiştir. Bu yüzden bu iki dil öğrenimi büyük önem arz etmektedir’’ diye konuştu.

Çok öğrenci ve öğrenci velisinin katıldığı yabancı diller gecesinde veliler ve öğrenciler gece boyunca neşeli dakikalar yaşadılar. Öğrencilerin ortaya koyduğu yabancı dil performans ise velilerden bol alkış aldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.