Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğan, çalışmalarını yoğunlaştırdı

Demokratik Sol Parti (DSP) Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celal Doğan, "Büyükşehir Belediye Başkanı ile değil görüşebilmek, randevu almak bile mümkün görünmüyor. Vatandaşlarımız bu konudan şikâyetçi" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2019 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 17:50
Kaynak: İHA
Doğan, çalışmalarını yoğunlaştırdı

Demokratik Sol Parti (DSP) Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celal Doğan, seçim çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürüyor. Kent genelinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya gelen Doğan'a Gaziantepli vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Vatandaşlarla sohbet eden Doğan, Gaziantep Halkının Halk İttifakına sahip çıkacağına yürekten inandığını söyledi.

DSP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celal Doğan, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi saha çalışmalarına hız verdi. Kent genelinde sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya gelen Doğan, halkın yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılanıyor. Gazianteplilerin hak ettiği hizmeti alması için gece gündüz çalışacağını ifade eden Doğan, mevcut belediye yönetiminin halkın sesine kulak vermediğini ifade etti.

"BELEDİYENİN KAPISI DA GÖNÜL KAPIMIZ DA VATANDAŞLARA AÇIK OLACAK"

Belediyeleri halkın en hızlı ulaşabileceği devlet makamları olduğunu ifade eden Doğan, "Büyükşehir Belediye Başkanlığım dönemimde vatandaşlarımız ile yakınlık içerisinde olduk. Belirli günlerde düzenlemiş olduğumuz halk günlerinde vatandaşlarımızın şikayetlerini, görüş ve önerilerine kulak verdik. Şimdi ise böyle bir durum söz konusu değil. Büyükşehir Belediye Başkanı ile değil görüşebilmek, randevu almak bile mümkün görünmüyor. Vatandaşlarımız bu konudan şikayetçiler. Belediyelerin vatandaşların en hızlı ulaşabileceği devlet kurumları olması gerekiyor. Bakıyoruz ki vatandaşlarımız sorunlarını, görüş ve önerilerini Büyükşehir Belediye Başkanına iletemiyorlar. Halkın içerisinde olmadan, vatandaşı dinlemeden belediye yönetilemez. Göreve geldiğimiz zaman geçmişte olduğu gibi gönül kapımız da belediyemizin kapısı da vatandaşlara açık olacak. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.  

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.