Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğanca Mahallesi'ne sosyal tesis

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçesi'nin yeni mahallelerinden olan Doğanca Mahallesi'ne inşa edilen sosyal tesis ve taziye evinin yapımıyla ilgili incelemelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2018 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 07:18
Kaynak: İHA
Doğanca Mahallesi'ne sosyal tesis

Vatandaşların ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda çalışmalarını hızla sürdüren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Doğanca Mahallesi Taziye Evi'nin inşaat çalışmalarını ekibiyle birlikte inceleyerek, bilgi aldı.

SOSYAL TESİS VE TAZİYE EVİ ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu belediye olarak yeni mahallelere yatırımları devam ettiğini belirterek, "Şahinbey Belediyesi olarak her mahalleye bir sosyal tesis projemiz kapsamında, Doğanca Mahallemize sosyal tesisimizi inşa ediyoruz. Daha önce köy olan mahallerimizin parklarını ve yollarını tamamlamıştık. Şimdi de sosyal tesislerini tamamlamak için çalışıyoruz. İnşallah 2-3 ay içerisinde bu tesisimizi de tamamlayıp mahallemizin hizmetine sunacağız. Tesisimizin şimdiden Doğanca Mahallemize ve Şahinbey'imize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

BAŞKAN TAHMAZOĞLU BİZE DESTEK OLUYOR

Doğanca Mahalle Muhtarı Mehmet Baysal, yapılan tesisten dolayı Başkan Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ederek, "Başkanımız sağ olsun her türü imkânı bize sağlıyor. Mahallemize bir sosyal tesis inşa ediyorlar. Mahalle sakinlerimizin birçok ihtiyacını giderecek bir tesis olacak. Kendisine ve ekibine bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.