Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğayla Empati yapan minikler seferberlik başlattı

Minik yürekler doğal dengeyi koruma seferberliği ilan ederek mavi kapak toplama kampanyası başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2017 09:34
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 10:42
Kaynak: İHA
Doğayla Empati yapan minikler seferberlik başlattı

Gaziantep Empati İlkokulu 1 A sınıfı öğrencileri tarafından başlatılan kampanya da çok kısa bir sürede çuvallar dolusu mavi kapak toplanarak doğal dengenin korunmasına yönelik ilk adımlar atıldı.

Gaziantep Empati İlkokulu tarafından yürütülen birçok sosyal sorumluluk projesine bir yenisi daha eklenerek minik öğrenciler tarafından "Doğal Dengeyi Koruma Seferberliği" başlatıldı. Derslerde öğretmenleri tarafından anlatılan konulardan etkilenen öğrencilerin başlattığı seferberlik bir anda çuvallar dolusu mavi kapak toplanmasını sağladı. Empati İlkokulu Müdürü Evren Alper Gürler Okullarında birçok sosyal sorumluluk projesi yürütüldüğünü ifade ederek akademik başarıların yanı sıra öğrencilerin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere de yoğun ilgi gösterdiğini, doğaya duyarlı öğrenciler yetiştirmek için ellerinden gelenleri yapmaya çalıştıklarını ve bunun sonuçlarını aldıklarını ifade etti.

DOĞAL HAYATIN KORUNMASI KONULU DERSTEN ETKİLENDİLER

Empati İlkokulu 1 A sınıfı öğrencilerinden Berru Ada Buyuran ve Taha Pehlivanlı tarafından öğretmenlerinin anlattığı konular sonrası doğal dengenin korunmasına yönelik çabaların arttığı ve iki minik öğrencinin aileleriyle görüşerek sınıf arkadaşlarının da desteğiyle okullarında Doğal Dengeyi Koruma Seferberliği ilan etmek istediklerini açıklamalarıyla start alan proje kısa sürede hedefine ulaştı. Kısa bir süre içerisinde çuvallar dolusu mavi kapak toplanarak doğaya zarar vermesi önlendi. Öğrencilerin bundan sonra da mavi kapak toplamaya devam edeceği, doğal dengenin bozulmaması ve korunması için ellerinden geleni yapacaklarını, yürütecekleri yeni kampanyalarla insanları doğaya saygılı olmaya ve doğayı korumaya davet edecekleri ifade edildi. Toplanan mavi kapakların Şehitkâmil Belediyesine geri döşüme gönderilmek üzere teslim edileceği de açıklandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.