Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doktora vefa ziyareti

NCR İnternational Hospital İç Hastalıkları ve Diyabet Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Akif Büyükbeşe'nin geçmişte diyabet tanısı koyarak uzun yıllardır takip ettiği hastaları, Prof. Dr. M.Akif Büyükbeşe'yi ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2018 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 08:49
Kaynak: İHA
Doktora vefa ziyareti

Yaklaşık 20 yıldır takip ettiği hastaların da olduğu üyeler içinde her yaş grubundan diyabetlinin bulunması dikkat çekti. Hastaları ile bir süre poliklinikte görüşen Prof. Dr. Mehmet Akif Büyükbeşe daha sonra Hastanenin konferas salonuna geçerek hastaları ile tek tek ilgilenip hastalığının seyri hakkında bilgi aldı. Diyabet tedavisi ile ilgili güncel yaklaşımlar hakkında hastaları bilgilendiren Prof. Dr. Büyükbeşe, moral ve motivasyonun hastalıkla mücadelede çok önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayarak bir denek çatısı altında bir araya gelinmesinin önemine işaret etti. Dernek üyeleri de şimdiye kadar birçok ortak faaliyet organize ettiklerini dile getirdi.

DOĞRU TEDAVİ İLE AYAĞI KESİLMEKTEN KURTULDU

Ziyaretçiler arasında bulunan 37 yaşındaki Duran Okyay Prof. Dr. Mehmet Akif Büyükbeşe ile tanışmasının hayatındaki önemli dönüm noktalarından birini oluşturduğunu söyledi. Diyabete bağlı olarak ayağında oluşan yaraların uzun süren tıbbi tedaviye cevap vermemesi üzerine kesilmesine karar verildiğini dile getirdi. Bu durumun kendisinde ağır bir travmaya neden olduğunu söyleyen Okyay, bu süreçte bir yakının yönlendirmesi ile O dönemde Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalında görev yapan Dr. Akif Büyükbeşe'ye muayene olduktan sonra 3 aylık sıkı bir tedavi sürecine başlandığını söyledi. Yurtdışından getirilen ilaçlarla yapılan tedavinin sonuç verdiğini söyleyen Okyay ayağının kesilmesinden Prof. Dr. Büyükbeşenin uyguladığı tedavi ile kurtulduğunu dile getirdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.