Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dr. Ersin Arslan’a tecrübeli müdür

Sağlık hizmetlerinin sunumunda Gaziantep ve bölgenin yükünü taşıyan hastanelerin başında gelen Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin İdari ve Mali İşler Müdürlüğü’ne, hastane yönetimi alanında tecrübeli olan Selahattin Gür getirildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2017 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 09:18
Kaynak: İHA
Dr. Ersin Arslan’a tecrübeli müdür

BAŞARILI MÜDÜRE YENİ GÖREV

Uzun yıllardan beri Sağlık Bakanlığına bağlı hastanelerde üst düzey görevlerde bulunan Selahattin Gür, 25 Aralık Devlet Hastanesi, Şehitkamil Devlet Hastanesi ve Nizip Devlet Hastanesi’nde İdari ve Mali Hizmetler Müdürü, Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde Hasta Hizmetleri ve Sağlık Otelciliği Müdürü olarak görev yaptı. Son olarak Gaziantep Kamu Hastaneleri Birliği’nde Uzman olarak görev yapan Gür, geçtiğimiz günlerde Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürlüğüne getirildi.

İşletme Fakültesinden mezun olan Selahattin Gür, Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde Sağlık Kurumları İşletmeciliği alanında yüksek lisans yaptı. Hastane müdürlüğü konusunda başarılı bir geçmişe sahip olan Selahattin Gür’ün, Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü olması, hastane çalışanları tarafından sevinçle karşılandı.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK HASTANELERİNDEN BİRİSİ

Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi, hekim kadrosu ve çalışan sayısı, hizmet verilen kişi sayısı ve şehrin farklı bölgelerindeki ve Suriye’deki ek binaları Türkiye’nin en büyük hastanelerinden biri konumunda bulunuyor. Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin şehir merkezindeki mevcut binalarının yanında Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi, Ocaklar Semt Polikliniği, Mücahitler Ek Binası ve Sureyi’nin Cerablus kentindeki ek binası ile her on bine yakın kişiye sağlık hizmeti veriliyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.