Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dr. Güleş, Medical Park’ta

Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi Uzmanı Dr. Zafer Güleş, Özel Medical Park Gaziantep Hastanesi’nin güçlü ve uzman hekim kadrosuna dahil olarak; hasta kabulüne başladı.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2020 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 23:53
Kaynak: İHA
Dr. Güleş, Medical Park’ta

ÇOCUK VE ERGEN PSİKİYATRİ UZMANI DR. ZAFER GÜLEŞ KİMDİR?

1985 yılında Adıyaman’da dünyaya gelen Uzm. Dr. Zafer GÜLEŞ, 2010 yılında Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni tamamlayarak doktorluk kariyerine adım atmıştır. 2012 yılında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi alanında başladığı uzmanlık eğitimini 2016 yılında tamamlayarak zorunlu hizmetini yapmak üzere Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde göreve başlamış ve 2016-2020 yılları arasında buradaki görevine devam etmiştir. Şanlıurfa’da bulunduğu dönemde birçok seminer ve kurslara eğitici olarak katılmış olan Dr. GÜLEŞ’in ulusal ve uluslararası dergilerde yayınlamış makale ve bildirileri mevcuttur. Alanında uzman olan Dr. GÜLEŞ ulusal ve uluslararası düzeyde çok sayıda kongre, sempozyum ve kursa katılmış olup bunlardan bazıları şu şekildedir; Alanda Adli Psikiyatri Uygulamaları Kursu, Bebek Ruh Sağlığı Kursu, Gençlerde Sık Karşılaşılan Sorunlara Bilişsel ve Davranışçı Yaklaşımlar Kursu(49. Ulusal Psikiyatri Kongresi, 24-28 Eylül 2013), Otizmde Aile ile Çalışma Kursu(Konya Otizm Günleri- 29 Kasım 2013), Otizm Kursu (25. Ulusal Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Kongresi) Depresyonun Üç Hali, Sağlıkta Araştırma Yöntemleri Kursu (Adnan Menderes Üniversitesi.(13-17 Nisan 2015)), Okul çağı çocukları için duygulanım bozuklukları ve şizofreni görüşme çizelgesi-şimdi ve yaşam boyu versiyonu örneğinde ‘Yapılandırılmış Görüşme Teknikleri’ Kursu, Otizm Spektrum Bozukluğu Tarama ve Takip Programı, Çocuk ve Ergen Psikiyatri Uzmanları için Travma ve Afet Eğitimi (15-16 Mart 2018).

Çocuk ve ergen ruh sağlığı ve hastalıkları anabilim dalında yataklı servis rotasyonu(Ege Üniversitesi-2016) ve Türkiye Psikiyatri Derneği Bilişsel Davranışçı Terapi Psikoterapist sertifikalarına sahiptir. Dr. GÜLEŞ ayrıca Türkiye Çocuk ve Genç Psikiyatrisi Derneği(Otizm Komisyonu), Türkiye Psikiyatri Derneği, Türk Tabipler Birliği’ne üyedir.

Çocuk ve Ergen Psikiyatri Uzmanı Dr. Zafer GÜLEŞ klinik hakkında : ‘’Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları bölümümüzde, 0-18 yaş aralığındaki çocuk ve ergenlere yönelik her türlü tanı ve tedavi imkanının olduğunu, birçok psikometrik testin uygulanabildiğini, ayrıca özel beceri ve eğitim gerektiren bireysel psikoterapi yöntemlerinin (Bilişsel Davranışçı Terapiler, EMDR (Göz Hareketleri ile Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşlemleme), ACT (Kabul ve Kararlılık Terapisi) ve aile terapisi, ilaç tedavisi gibi uygulamaların da kliniğimizde uygulanabildiğini ifade etti.

Özel Medical Park Gaziantep Hastanesi teknik alt yapısı, tıbbi donanımı, tüm branşlarda görev yapan uzman sağlık profesyonelleri ve multidisipliner yaklaşımıyla birçok önemli ve özellikli birimi bünyesinde barındırmaktadır.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.