Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DR. MUSTAFA TANRIVERDİ SANKO’DA

Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Mustafa Tanrıverdi SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2020 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 05:38
Kaynak: İHA
DR. MUSTAFA TANRIVERDİ SANKO’DA

Uzm. Dr. Mustafa Tanrıverdi, 1978 yılında Gaziantep’te doğdu, 2001 yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2010 yılında Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanlık Eğitimini tamamladı.

Mecburi hizmetinin ardından 2012 yılına kadar Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzman hekim olarak görev yaptı. Mart 2012 tarihinde Gaziantep İl Halk Sağlığı Müdürü olarak atandı ve 6 yıl görev yaptı.

Halk Sağlığı Müdürü olarak görev yaptığı dönemde, Sağlık Bakanlığı ve belediyelerin “Kadın Sağlığı, Hoş Geldin Bebek, Merhaba Bebek” gibi ortak projelerine katkıda bulundu, Suriye’den başlayan göç sonucu ortaya çıkan bulaşıcı hastalıklarla mücadele, Suriyeli misafirlerin Birinci Basamak Sağlık Hizmeti alması ve Göçmen Sağlığı Merkezleri’nin Gaziantep’te açılması konusundaki çalışmaları yürüttü.

Yurtiçi ve yurtdışı hakemli dergilerde çalışmaları yayımlanan Uzm. Dr. Tanrıverdi, ateşli hastalıklar, kronik viral hepatitler, korona virüs enfeksiyonu, zatürre, idrar yolları enfeksiyonu, cinsel yolla bulaşan hastalıklar, yumuşak doku enfeksiyonları, cerrahi alan enfeksiyonları, diyabetik ayak enfeksiyonları, yoğun bakım enfeksiyonları, tifo ve bruselloz konularında deneyim sahibidir.

Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 2018 yılından bu yana çalışan Uzm. Dr. Tanrıverdi, Temmuz 2020 itibariyle, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Celal Ayaz’ın da görev yaptığı SANKO Üniversitesi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Kliniği’nde hasta kabulüne başladı.

Dr. Mustafa Tanrıverdi, evli ve 3 çocuk babası.

 

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.