Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dr. Sait Mavi Anka'da

Ülkemizin yakından tanıdığı ve uzun yıllardır Gaziantep'te görev yapan Cilt Hastalıkları Uzmanı Dr. Sait Mavi, Özel Gaziantep Anka Hastanesinde göreve başlayarak hasta kabulüne başladı.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2017 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 15:52
Kaynak: İHA
Dr. Sait Mavi Anka'da

Hizmete girişinden kısa bir sonra gerek Gaziantep'in gerekse bölgenin en önemli sağlık merkezi haline gelen Özel Gaziantep Anka Hastanesi hekim kadrosuna yeni isimleri ekleyerek, gücüne güç katmaya devam ediyor. Dr. Sait Mavi,1953 yılında Gaziantep'te doğdu.1978 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitiren Dr. Mavi; aynı yıl, aynı fakültede Dermatoloji bölümünde uzmanlık eğitimine başladı. Daha sonra Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne geçti ve uzmanlık eğitimini burada tamamladıktan sonra 1983 yılında zorunlu hizmet için Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'ne ataması yapıldı. 4 yıl zorunlu hizmetini burada tamamlayan Dr. Sait Mavi, 1997 yılına kadar serbest hekim olarak Kahramanmaraş'ta çalıştı.1997 yılından 2017 yılına kadar Gaziantep'te özel bir hastanede görev yapan Dr. Sait Mavi kendi isteği ile bu hastaneden ayrılarak, Özel Gaziantep Anka Hastanesi'nde göreve başladı.

Hastaların kendilerini özel ve güvende hissetmeleri için tüm detaylar düşünülerek tasarlanan ve SGK anlaşması ile SSK, Emekli Sandığı, Bağ-Kur'lu hastalara ulaşan Anka Hastanesi'nde; Algoloji , Beslenme ve Diyetetik, Cildiye, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Dermatoloji, Endokrinoloji ,Enfeksiyon Hastalıkları, Genel Cerrahi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, İç Hastalıklar, Kardiyoloji, Klinik Mikrobiyoloji, Neonatoloji, Nöroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Üroloji branşları olmak üzere röntgen ve radyoloji laboratuvar, biyokimya laboratuvarı, mikrobiyoloji laboratuvarı hizmetleri veriliyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.