Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dubai Gulfood 2018'in yıldızı Bizce Yağ

Türk ve dünya yağ sektörünün en önemli markalarından birisi olan ve büyüme sürecini her yıl arttıran Bizce Yağ, dünya gıda pazarındaki önemli etkisini geliştirmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2018 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 12:28
Kaynak: İHA
Dubai Gulfood 2018'in yıldızı Bizce Yağ

Son olarak Dubai'de düzenlenen Gulfood 2018 Gıda Fuarı'na yeni kurumsal kimliği ile katılarak ürünlerini dünya pazarlarıyla buluşturan Bizce Yağ adeta fuarın da gözdesi haline geldi.

Sektörlerinde AR-GE, inovasyon ve tasarıma ağırlık verdiklerini ve sürekli gelişime açık bir kurum olarak dünya yağ sektöründeki gelişmeleri yakından takip ettiklerini ifade eden Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Kadooğlu Yağ CEO'su Celal Kadooğlu iç ve dış pazardaki etkilerinin arttırılması için uluslararası fuarları önemsediklerini ve katıldıkları fuarlarda firmalarının yanı sıra Türkiye'nin de tanıtımına destek verdiklerini ifade ederek 2018 Dubai fuarında kendilerini yalnız bırakmayan Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Ahmet Uzer ve Mehmet Erdoğan'a da teşekkür ettiklerini ifade etti. Sayın Kadooğlu yaptığı değerlendirmede

"Dubai Gulfood 2018 Gıda Fuarı"nda geçen yıl olduğu gibi bu yıl da en fazla ziyaretçi kabul eden firmalar arasındaki yerimizi aldık. Dubai'de gerçekleştirilen bu fuar gıda sektörü için büyük önem taşıyor. Özellikle Ortadoğu ve Afrika ülkelerinden gelen müşterilerimizle gerek ürünlerimiz gerekse sektörümüzle ilgili görüşme imkanı bulurken önemli işbirliklerine de adım attık" dedi. Kadooğlu Yağ CEO'su Cemal Kadooğlu ayrıca Dünyanın birçok ülkesinden fuara katılanlarla ilişkilerini geliştirdikleri gibi yeni bağlantılarla ilgili görüşmeler yaptıklarını da sözlerine ekledi. Sayın Kadooğlu; "2018 yılında gerek yurt içi pazar payımızı, gerekse yurt dışı pazar payımızı arttırmaya devam edeceğiz. Bu yıl Gaziantep Milletvekillerimiz Sayın Ahmet Uzer ve Mehmet Erdoğan'da bizleri fuarda yalnız bırakmayarak standımızı ziyaret ederek bizleri motive etti. Onlara sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Türkiye'nin her geçen gün daha da büyümesi ve kalkınması için hepimizin kendi sektörleriyle ilgili gelişime açık olması ve dünya pazarlarında daha etkin roller üstlenebilmesi için var gücüyle çalışmamız gerekiyor. Kadooğlu Holding ve bünyesindeki bütün şirketler ülke ekonomisine katkı sağlarken sürdürülebilir ihracat ve kalkınma içinde üzerimize düşenleri yapmaya devam ediyoruz, bundan sonraki süreçte de devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.