Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dülük tabiat parkı binlerce kişiyi ağırladı

Şehitkamil Belediyesi Dülük Tabiat Parkı Ramazan Bayramı süresince ücretsiz hizmet verdi. 9 gün boyunca binlerce ziyaretçiye ev sahipliği yapan Dülük Tabiat Parkı, temiz havada piknik yapmak isteyenlerin ilk tercihleri arasında yer aldı.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2019 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2023 14:16
Kaynak: İHA
Dülük tabiat parkı binlerce kişiyi ağırladı

İçerisinde bulunan biyolojik gölet ve yüzlerce çeşit bitkiden oluşan doğal güzelliğiyle ziyaretçilerini kendisine hayran bıraktıran Dülük Tabiat Parkı, Ramazan Bayramı süresince misafirlerine ücretsiz ev sahipliliği yaptı. Toplam 9 gün boyunca binlerce kişiyi ağırlayan Dülük Tabiat Parkı, ziyaretçilerine sevdikleriyle birlikte unutulmaz anlar yaşattı. Dülük Tabiat Parkı içinde bulunan biyolojik gölette akan suyun huzur veren sesi ve kuş cıvıltıları, ziyaretçilerine keyifli anlar yaşattı. Dülük Tabiat Parkı ziyaretçileri, doyumsuz manzara ve bol oksijenli gezi esnasında bolca fotoğraf çekerek yaşadıkları anı ölümsüzleştirdi.

Aileleri, dostları, arkadaşları ve sevdikleriyle parkta keyifle vakit geçiren vatandaşlar, ailece piknik keyfi yapmayı da ihmal etmedi. Dülük Tabiat Park'ının muazzam görüntüsü ve güzel havası ile baş başa kalan vatandaşlar geç saatlere kadar aileleriyle beraber burada vakit geçirdiler.

9 GÜNLÜK BAYRAM TATİLİNİ EN GÜZEL ŞEKİLDE GEÇİRİYORUZ

Dülük Tabiat Parkına hayran kaldıklarını dile getiren vatandaşlar, "Ailemizle birlikte 9 günlük Ramazan Bayramı tatilini değerlendirmek adına Dülük Tabiat Parkı'na geldik. Dülük Tabiat Parkı gerçekten çok güzel bir mekan. Özellikle lalelerle süslenmesi ayrı bir güzellik katmış. Burada laleler arasında hatıra fotoğrafı çekiyoruz, pikniğimizi yapıyoruz, çocuklarımız oyun grup alanlarında oyunlar oynayarak, hoş ve güzel vakit geçiriyorlar. Bizlerde 9 günlük Bayram tatilini en güzel şekilde geçirmiş oluyoruz. Buraya gelir gelmez temiz havanın tadını çıkarmaya başladık. Lalelerin güzel görüntüsü, biyolojik göletin berrak suyu insana huzur veriyor. Bayram süresi boyunca Dülük Tabiat Park'ının ücretsiz olması bizi ziyadesiyle mutlu etti. Şehitkamil Belediyesine böylesine güzel bir hizmeti sunduğu için teşekkür ediyoruz" dediler.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.