Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünyaya göz cerrahi ürünleri ihraç ediyoruz

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2017 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 06:52
Kaynak: İHA
Dünyaya göz cerrahi ürünleri ihraç ediyoruz

Gaziantep'in dünyaya açılan gözü olan Yılmaz Medical, Portekiz'in başkenti Lizbon'da düzenlenen ve Avrupa'nın en geniş kapsamlı kongresi olan ESCRS 2017 konferansında yerini aldı. Daha önce ithal edilen göz cerrahisi ürünlerinin Gaziantep'te imal edilerek dünyaya ihraç edilmesi medical sektöründe Gaziantep sanayisinin geldiği boyutu göstermesi açısından da büyün önem taşıyor.

Gaziantep'te, üretilen göz cerrahisi medikal ürünlerini tüm dünyaya pazarlayan Yılmaz Medical, Avrupa'nın en prestijli ve en geniş kapsamlı kongresinde yerini alarak sayılı Türk firmaları arasına adını yazdırdı. 2006 yılından bu yana faaliyet gösteren Yılmaz Medical ürettiği ürünleri bir çok ülkeye ihraç ederek büyük başarılara imza atmayı başardı. Yılmaz Medical Genel Müdürü Mustafa Nazlıer, giderek büyüyen bir firma olduklarını anlatarak şunları dedi:

"2010 yılında göz içi lensleri daha küçük kesikten yerleştirmesini sağlayan enjektör üreterek bütün dünyaya pazarladık. 2016 yılının ikinci yarısından itibaren de göz cerrahisinde kullanılan bıçakları Gaziantep'te üreterek tüm dünyaya pazarlamaya devam ediyoruz. Bu yıl düzenlenen Avrupa'nın en geniş kapsamlı kongresi olan ESCRS'ye katılarak başarımızı tescillemiş olduk. Şirket olarak dünya pazarımızı genişleterek büyümeye devam etmeyi hedefliyoruz."

Portekiz'in başkenti Lizbon'da gerçekleştirilen Avrupa'nın en geniş kapsamlı kongresi olan ESCRS 2017 konferansına katılan Mirkelam Tıp Merkezi Baş Hekimi Göz Doktoru Hüseyin Mirkelam kongrede Yılmaz Medical stantını ziyaret ederek dünyanın bir çok ülkesine ihraç edilen ve Türkiye'de de bir çok göz merkezinin kullandığı ürünler hakkında bilgi aldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.