Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ebru ve Resim Sergisi açıldı

Nezahat-Kemal Akınal Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı Ebru ve Resim Sergisi'nin açılışını, okulu yaptıran hayırsever çift Nezahat ve Kemal Akınal birlikte yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2017 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 20:02
Kaynak: İHA
Ebru ve Resim Sergisi açıldı

Gaziantep'in Göllüce mahallesinde eğitim-öğretim veren Nezahat-Kemal Akınal Ortaokulu öğrencileri, uzun emek ve uğraşlar sonucunda hazırladıkları ebru ve resim eserlerini bir sergide toplamaya karar verdi. Okul Müdürü Erkan Kasımoğlu'nun girişimleriyle, İl Halk Kütüphanesi Sergi Salonu öğrencilerin sergisi için tahsis edilirken, bu özel günde okulu yaptıran hayırsever Akınal ailesi de unutulmadı.

Okuldan gelen daveti seve seve kabul eden Nezahat ve Kemal Akınal çifti, Ebru ve Resim Sergisi'nin açılışına bizzat katıldı ve açılış kurdelasını da kendileri kesti. Sergiyi hazırlayan öğrencileri ve okul yönetimini tebrik eden Akınal çifti, verdikleri mesajda eğitim ve öğretimin önemine dikkat çekti.

Öğrenciler ise hazırladıkları eserleri, ilk kez sergileyecek olmanın heyecanını yaşadı. Dün açılışı yapılar sergi, bugün de gezilebilecek.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.