Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eğitime destek

Gaziantep Valiliği koordinesinde hayırsever ailelerin destekleriyle devam eden ve okul yapımı için imzalanan protokollere bugün bir yenisi daha eklendi.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2022 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 05:25
Kaynak: İHA
Eğitime destek

Şehitkamil İlçesi Özgürlük Mahallesine Hayırsever Mediha Aksoy tarafından 32 derslikli Anadolu Lisesi ve Spor Salonu’nun yapımı için bugün öğle saatlerinde Valilikte protokol imza töreni düzenlendi.

Törene Vali Davut Gül, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe ile Hayırsever Mediha Aksoy, Kardeşi Kadir Özbay ve aile dostları Ertuğrul Ahi katıldı.

Törende konuşan Vali Davut Gül şunları aktardı: “Burada hem cömertlik hem vefa hem de asalet var. Rıdvan Başkanımızdan Allah razı olsun sadece bu projede değil 100. Yılda 100 Hayırsever projesinde de 10 civarında belki de daha fazla projeye doğrudan ve dolaylı olarak katkısı oldu. Gaziantep modeli nedir diyorlar. Gaziantep modeli işte budur. Bir hayrı veya hayırseveri kendi kurumunun ötesinde başka bir kuruma yönlendirmek. Herhalde sadece Gaziantep’te karşılaşabileceğimiz bir durum. İnşallah bu iki tesisimizde burayı kullanan çocuklarımızla birlikte vatana millete hayırlı evlatlar yetişir.”

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, hayırsever aileye ve projede emeği geçen herkese teşekkürlerini ileterek, hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Hayırsever Mediha Aksoy ise şöyle konuştu: “Çok duyguluyum, çok mutluyum. Eşim Gaziantepliydi. Bu vesile ile bu tesislerin Gaziantep’e katkıda bulunmasından dolayı çok mutluyum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun.”

Konuşmaların ardından imzalar atılarak, Vali Davut Gül tarafından hayırsever Mediha Aksoy’a Kardeşi Kadir Özbay ve aile dostları Ertuğrul Ahi’ye teşekkür belgesi verildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.