Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ejder Demir durmak bilmiyor

MHP Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını açıkladıktan sonra saha çalışmalarını sürdüren Ejder Demir, Şanlıder’i ziyaret edip, yerel seçimler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2019 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 18:45
Kaynak: İHA
Ejder Demir durmak bilmiyor

Demir, “Gaziantep’i daha yaşanabilir kent yapmak için, toplumun tüm kesimleriyle iletişimdeyiz. Şanlıurfalılar’da bu kentin bir gerçeği. Bu doğrultuda Şanlıurfalı hemşehrilerimizin de görüşlerini alalım dedik gayet olumlu ve verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Davetlerinden ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

MHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ejder Demir, Gaziantep Şanlıurfalılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni (ŞANLIDER) ziyaret etti. Dernek Başkanı Mustafa İsmet Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerine projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi veren Ejder Demir, “Gazişehrimize hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak yerel seçimlerde Gaziantep'teki başarı çıtamızı çok daha yükseklere taşıyarak örnek bir Belediyecilik düsturuyla huzurun, güvenin ve mutluluğun hakim olduğu, halkla iç içe bir yönetim anlayışının sergileneceği ve Gaziantep Sevdamız için elimizi değil gövdemizi ve Yüreğimizi taşın altına koyacağımızı tüm hemşehrilerimizin bilmesini isterim " dedi.

Aday adaylığını açıkladığı günden bu yana dur durak bilmeden çalışan, esnaf, dernek ve STK ziyaretlerinin yanısıra ev ziyaretlerini de sürdüren MHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ejder Demir, Gaziantep Şanlıurfalılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni (ŞANLIDER) ziyaret ederek çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi.

ŞANLIDER'in Gaziantep için önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu belirten Demir, “ŞANLIDER hep birlikte yaşadığımız Şanlıurfalı kardeşlerimizi iyi bir şekilde temsil ediyor. Bizde Milliyetçi Hareket Partisi olarak herhangi bir ayrım yapmaksızın toplumun her kesimini kucaklayıcı hizmet anlayışını Gaziantep’in her köşesine yansıtıcaz ” dedi.

ŞANLIDER Başkanı Mustafa İsmet Erdoğan ise, derneklerinin üye sayısının sürekli arttığını belirterek, “Şanlıurfalılar ciddi bir nüfusa sahip. Dernek olarak tüm hemşerilerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Farklı meslek ve işkollarından insanlarımızı bir araya getirerek sosyal sermayemizi güçlendirmeye çalışıyoruz. Aynı zamanda klasik hemşeri dernekçiliğinin bir adım ötesine geçerek ülke sorunlarına yönelik fikir üretebilmenin de çabası içindeyiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.