Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ejder Demir’den esnaf ziyareti

24 Haziran seçimleri için dur durak bilmeden çalışmalarını sürdüren MHP Gaziantep Milletvekili adayı Ejder Demir, gittiği her yerde büyük ilgi görüyor. Demir, seçim gezileri kapsamında, Küçük Sanayi Sitesi, Ayakkabıcılar ve GATEM esnafını ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2018 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2023 15:44
Kaynak: İHA
Ejder Demir’den esnaf ziyareti

Ejder Demir, küçük sanayi sitesinde ilk olarak Gaziantep Ayakkabı Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret etti. Buradaki ziyarette, yönetim kurulu üyeleri ve esnafla buluşan Demir, sektörün sorunları hakkında bilgi aldı Demir, küçük esnafın sorunlarının çözümünü için MHP’nin önemli projeler ortaya koyduğunu ve bunları seçim beyannamesinde açıkladıklarını ifade etti. 

Ejder Demir’in ayakkabıcıların ardından durağı ise GATEM oldu. S.S Gatem Gıdacılar Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanlığında GATEM esnafıyla bir araya gelen Demir, Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini, bu süreçte Cumhur İttifakı’nın halktan destek beklediğini ifade etti. Demir, Türkiye'nin çok zor bir süreçten geçtiğini adeta uçurumun kenarından döndüğünü kaydederek, "Bu yaşanılanları aşmak ve bir daha yaşanmamasını sağlamak için liderimiz Devlet Bahçeli, Adalet ve Kalkınma Partisi'ne Cumhur İttifakı'nı önermiştir. Ülkemizin bu badireden çıkarılıp, yaraların sarılmasında MHP'ye büyük iş düşecektir. Partimiz liderimizin dediği gibi bu konuda üzerine düşen her şeyi yapacaktır" dedi.

Esnafa yönelik projelerini de anlatan Ejder Demir, esnafın sıkıntıların çözümü için görüş alışverişinde bulundu. Gaziantep’i kapı kapı dolaşarak projelerini anlatamaya devam edeceklerini ifade eden Demir, "Bu topraklara sevdalıyız ve Gaziantep’imiz için kapı kapı gezmeye devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.