Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ejder Demir’e büyük ilgi

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2018 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:22
Kaynak: İHA
Ejder Demir’e büyük ilgi

 

MHP Gaziantep Milletvekili adayı Ejder Demir, seçim için son haftaya girerken, iyice gaza bastı. Demir, Gaziantep’e hizmet için aday olduğunu belirterek, “Gaziantep aşığı, vatan sevdalısı bir siyasetçi olarak, 24 Haziran’da milletimizin MHP’yi tercih edeceğine inanıyorum” dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Ejder Demir, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Yoğun temposu ve çalışmasıyla dikkat çeken Ejder Demir, seçimde son haftaya girilirken hem iddialı hem de umutlu. Demir, “MHP Gaziantep’te oy patlaması yapacak, 4 milletvekili çıkartacak, Cumhur İttifakı seçimden zaferle ayrılacak” dedi.

 

1999 ruhunu gördüm

 

Çalışmalarını, birebir vatandaş ve esnaf ziyaretleri, STK ve kahve toplantılarıyla devam ettiren Demir, bir aylık süreçte toplumdan çok fazla olumlu destek aldığını söyledi. Milletin MHP’ye ihtiyaç duyduğunu vurgulayan Demir, “1999 yılında yapılan genel seçimde, MHP Gaziantep’te oy patlaması yapıp, seçimin galibi olmuştu. O ruhu seçim çalışmalarında sahada gördüm. Gaziantep’te MHP yine patlama yapacak ve oyunu en fazla artıran parti olacak. İddia ediyorum, 4 milletvekili çıkarmamız, kimse için sürpriz olmasın. Vatandaşdan aldığımız ışık bu yönde” dedi.

 

Allah nasip ederse

 

Kendisinin klasik siyasetçiden ziyade, siyasetin DNA’sını değiştirecek bir siyasetçi olacağının sözünü veren Demir, “24 Haziran’da önce Allah’ın izni sonra hemşerilerimizin desteğiyle Cumhur İttifakı’nı ve MHP’yi zafere ulaştıracağız. Allah, inşallah 24 Haziran seçimleri sonrası bu aziz millete imanımız ve şerefimizle hizmet etmeyi nasip eder. Çalışmalarımızı sürdürdükçe seçmenin Cumhur İttifakı ve MHP’ye olan inancının aslında düşündüğümüzden çok daha fazla olduğunu gördük. İnanıyorum ki, Milliyetçi Hareket Partisi olarak 24 Haziran’da Gaziantep’te parti tarihimizin en büyük başarısına imza atacağız” diye konuştu.

 

MHP bu ülkenin sigortası

 

Ejder Demir, seçim çalışmaları sırasında kendisine ve MHP milletvekili adaylarına gösterilen yoğun ilgiyle ilgili de, “Gaziantepli hemşerilerimiz, MHP kadrolarının bu ülke için ne kadar önemli olduğunu 15 Temmuz gecesi ve sonrasındaki süreçte bir kez daha gördü ve test etti. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar ve gelecekte yaşanması muhtemel olumsuzluklar nedeniyle önümüzdeki dönemde MHP kadrolarının ülke yönetiminde aktif rol alması gerektiği fikrini benimseyip, özümsemiş durumdalar. Coğrafyamızda yaşananların, akan kan ve gözyaşının bundan sonraki durağının ve asıl hedefin Türkiye olduğunu da biliyorlar. Herkes yaklaşan tehlikenin farkına varmış durumda. Bu sebeple elini sıktığımız herkes bizi bağrına basıyor. Bu vatanın bütünlüğü, milletin birliği, devletin bekası için MHP’yi inşallah hak ettiği şekilde destekleyecekler” şeklinde konuştu.

 

Vatandaşın ilgisi

 

Seçim gezilerinde vatandaş tarafından büyük ilgiyle karşılanan Demir, genç, yaşlı, kadın ve çocuklar tarafından gösterilen sevgiye teşekkür etti. 1 aydır sahada olduklarını ve vatandaştan büyük ilgi gördüklerini belirten Demir, “Vatandaş, adeta bizde kendisini görüyor. O yüzden de çok sağlıklı, samimi ve sıcak ilişki kuruyoruz. Bu bağ, 24 Haziran’dan sonra da devam edecek. Ben Gaziantep’e aşığım, bu vatana sevdalıyım. Bu kente hizmet etmek, benim için büyük bir onurdur”dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.