Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“EKİBİMLE BİRLİKTE ADAYIM”

CHP Şahinbey İlçesi mevcut başkanı Zeki Gürsel, 29 Aralık 2019 tarihinde yapılacak olan CHP Şahinbey İlçe Başkanlığı seçiminde ekibiyle birlikte aday olduğunu açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2019 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 07:17
Kaynak: İHA
“EKİBİMLE BİRLİKTE ADAYIM”

İlçe binasında düzenlediği basın toplantısı ile adaylığını kamuoyuna duyuran Gürsel, siyasetin; proje, hedef koyma, vizyon ve üretim işi olduğunu ifade ederek, izleyecekleri siyaset anlayışı ile iktidara koşacak alanlar açmayı ilke edineceklerini söyledi.

“TOPLUMUN TÜM KESİMLERİ SIKINTI İÇİNDE”

Siyasetin aynı zamanda bir yaşam biçimi, sorumluluk ve duyarlılık işi olduğunu kaydeden Gürsel, “İktidar partisi 17 yıldır her alanda ülkemizi bir çıkmaza soktu. Yanlış iç ve dış politikalar nedeniyle ülkemizin üzerine bir umutsuzluk çöktü. İşçinin, işsiz gençlerin, atanamayan öğretmenlerin EYT’lilerin, emekçinin, emeklinin, esnafın, köylünün, kadınların, çocukların, engellilerin, KOBİ’lerin, sanayicilerin sosyal ve ekonomik olarak yok edildiği bu ortamda, çözüm siyaseti yapan partimiz CHP’de safları birleştirmemiz, biri birimize ve ait olduğumuz topluma sımsıkı sarılmamız gerekiyor” dedi.

“İKTİDARA GİDEN YOL KONGRELERİMİZLE AŞILACAK”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin yerelde ve genelde iktidar olması ve ülkeyi yönetmesinin birçok olumsuzluğu ortadan kaldıracağını ve ülkenin önünde bembeyaz bir sayfa açacağını dile getiren Gürsel, açıklamasına şöyle devam etti:

“El ele, kol kola, Atatürk ilke ve devrimlerinin izinde, ayrıştırıcı olmadan, ilkeli ve ideolojik bir duruşla, sevgi-saygı çerçevesinde yönetimimle birlikte partililerimizin ve tüm Şahinbeylilerin emrinde olacağım. Ülkemize, Kuvay-ı Milliye ruhu ile yoğrulmuş CHP iktidarını yaşatmak için kentimizde başlayan kongre sürecinde partililerimin desteği ve güveni ile ilçe başkanlığına aday olduğumu partililerime ve kamuoyuna bildirmek istiyorum”

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.