Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emeklilerin konut sevinci

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) Gaziantep'te yürüttüğü projeler kapsamında inşa edilen 123 konut, kurayla sahiplerine teslim edildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2017 14:23
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2023 10:09
Kaynak: İHA
Emeklilerin konut sevinci

Şahinbey Belediyesinin Kültür Merkezin’de noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekiminde konut sahibi olan emekli vatandaşlar, isimleri okunduğunda salonda gözyaşlarına hakim olamadı.

Kura çekiminin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan TOKİ Proje Uzmanı Hasan Hüseyin Çelik, bin 175 başvuru aldıklarını bildirerek, bunlardan Şehitkamil ilçesinde yaptırılan 103 konut ve Şahinbey ilçesi Güzelvadi mevkisindeki konutlardan kalan 20 daireyi sahiplerine teslim ettiklerini söyledi.

“BUGÜNE KADAR 20 BİN 117 KONUT YAPTIK”

Projeler için şu anda sadece emeklilere konut verdiklerini söyleyen Çelik, "Bugün konut çıkanlara hayırlı uğurlu olsun, güle güle otursunlar. Çıkmayan vatandaşlarımıza da ileriye dönük konut çalışmalarımız olacak. Gaziantep'te bugüne kadar 20 bin 117 konut yapmışız. Diğer illerle karşılaştırıldığında büyük bir proje. 5 bine yakın konutun da 10 projede yapım çalışmalarına devam ediyoruz. Bunların kuralarını çekmedik ama ihalelerini yaptık. Buralarda da ilerleyen günlerde vatandaşlarımızı konut sahibi yapacağız” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.