Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EMO’dan geleneksel futbol turnuvası

Elektrik Mühendisleri Odası tarafından “EMO Onursal Başkanı Prof. Dr. M.Kemal Kıymık anısına” düzenlenen Geleneksel Futbol turnuvası tamamlandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2017 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 16:05
Kaynak: İHA
EMO’dan geleneksel futbol turnuvası

Turnuvaya bu yıl elektrik birimleriyle ilgili isimlerin verildiği VOLT, AMPER, DİRENÇ, FAZ, WATT, RÖLE takımları katıldı. Turnuvanın şampiyonu FAZ takımı oldu. Turnuvanın final maçında karşı karşıya gelen FAZ Takımı, RÖLE takımını penaltı atışları sonucu 8-5 yenerek kupanın sahibi oldu. Üçüncülük maçında ise VOLT Takımı AMPER takımını 7-5 mağlup ederek 3.lük kupasını kazandı.

Elektrik Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı İslim Arıkan, 8.9 Dönem Şube Başkanı Halil Uğur, Şube Yönetim Kurulu ve üyelerinin katıldığı final maçın sonunda dereceye giren takımlara yönetim kurulu üyelerimiz tarafından kupa ve madalyaları takdim edildi.

Arıkan, yaptığı açıklamada; “Turnuvaya katkı koyan tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum. Şampiyon takımımızı da ayrıca kutluyorum. Dün olduğu gibi bugün de sosyal ve spor etkinliğimizde üyelerimiz arasında birlik, beraberlik ve dostluğumuz pekişmiştir. Rahmetli Onursal Başkanımız bizim için çok değerliydi ve Şubemize çok katkıları olmuştur. Bu yıl turnuvamızı Onursal Başkanımız adına gerçekleştirdik. Etkinliklerimizde onu hep saygı ve rahmetle anacağız” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.